reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hehe kacyk po urodzinach xD oczywiście zartuje. Ja dzisiaj jestem wciąż glodna no! Wcinam warzywa żeby nie produkować kalorii ale cieszę się bo o 20 jedziemy na pizze i mąż obiecał mi puchar lodowy a jedziemy bo brat mojego ma urodziny i swietujemy :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Kordasia:)

Tatinko przykro mi z powodu zachowania Twojego męża, Może pogadaj z nim, Tobie i Tymkowi jest teraz najbardziej potrzebny. Tak jak kiedyś napisała Madzia - swoja rodzina jest najważniejsza...Ty, Tymek, maluszek i Twój mąż.
Na urodzinki była u mnie kumpela, druga powiedziała że nie przyjedzie bo juz inna bedzie. One sie nie znają a ta druga powiedziała, że nie lubi zawierać nowych znajmości;/ Ogólnie miło było :)

Wiki kurcze to oznacza więcej pracy dla Ciebie?? :( Łap szybko fluidki ciążowe ************ i też mykaj na zwolnionko :)

Dzwoneczku nic sie nie martw , czytaj Nas kiedy możesz i pisz co u Ciebie, bo my tu myslimy o Was:))

Aniuuu mnie pachwiny bolały na samiusieńkim początku ciąży. Pisałam o tym Oli. Także kciuki mocno zaciskam i czekam , tak samo na Madzię , bo Wy najwcześniej testujecie.

Dora a prywatnie chodzisz do dentysty ?

India dużo zdrówka życzę, leż w łóżku, wygrzej się.

Kamilo ja dobrze żyłam z clo.

Ola mi na mdłości pomagała herbata z cytryną. Oczywiście lepiej wymiotować, wtedy można zjeść normalnie. Ja pije koper parzony na wzdęcia, troche pomaga.

OlaMagda mnie męczyły mdłości i wymioty :) oby to laska. A jak samopoczucie? Przeszły boleści ?

Kuleczko jadłam tą czekoladę gorzką z kokosem z wedla mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmega pycha oh i ah. A Twój Igi wie że Ty lubisz warzywka i on też je lubi :) Kuleczko jedz póki można tak bez karnie,

Życiowa a zdjątko będzie?? :):)

Madziu czemu dziś tak cicho ?

Obejrzeliśmy film ale dalej mnie męczy idr do tej apteki po te tabletki
KasiuMarysiu włoski?
Właśnie laski zapomniałam czy on powiedział zeby nie pic czy żeby pić
Ale skoro tak piszecie to powiedział żeby nie pić tylko nie pamiętałam
Ja i tak nie pije zielonej bo nie lubię :)
Życiowa ja we Wrocławiu mieszkam od roku wcześniej u rodziców to do Legnicy mialam 30 km:) i Lubina tez teraz z Wrocławia mam do mnie 40 plus 30 do Lubina
Dlatego nie chciało mi się juz zmieniać szkoły a mam zajebistych nauczycieli:)
Lece po te tabletki

reklama
Kasiuuu, obojętnie co wyjdzie ze mną - kocham to co napisałaś, za nadzieję ♥
Niech Ci się rozpycha i daje znać ile wlezie!
(dostałaś życzeniaaaaa?)

OlaMagda, to odpoczywaj...! A takie piękne snapy z Alp dodajesz, że oooohhh...! Ale jak coś poważnego to nie bagatelizuj....!

Kulcia, ciśniennie okej nic się nie przejmuj, bo Ci dopierowzrośnie od przejmowania!

Tatinka, spokojnie.. Wrócił mąż?

Przepraszam, że ja taka dziś jakaś nie taka, i za bardzo Wam nie odpisuje, ale eM chory, na IP byliśmy bo nagle dostał gorączki 40,5! :( bidulek się męczy....
Poza tym humorki mam jakieś dzikie.
Mnie te pachwiny bolałyy troche jeszcze dziś, ale nie taak jak wczoraj. Dzisiaj dyskomfort jajnika czułam i raz mnie zabolal brzuch jakbym miala miesiączki dostać. Ale szybko przeszło i teraz lekko tylko pachwiny. I plecy strasznie w dole tak na środku dziś mi dokuczają.
Tak sobie Wam o tym opowiadaaaam, bo wiem, że to nic nie znaczy jeszcze, ale napiszę, a czemu nie! CHyba się nie gniewaciee? ;*

Do góry