reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja miałam teraz straszne mdlosci , z wymiotami do 3miesiaca codziennie , i przy córce tez . A przy synu tez ale pare razy tylko prawie nic niebo a ziemia :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
OlaMagda ja rzygalam jak kot a mam chłopczyka :) to chyba mój taki zbuntowany hehe ale jajca widziałam wiec nie ma szans na pomyłkę :*

Mi też moja gin polecala ten prevomit.

Nie nie kopie. Właśnie on jest taki śmieszny , że nie interesują go słodycze. Woli np. Cukinię. Po cukinii tancuje :) po wodzie zimnej tez.

Tak , krzywa jest obowiązkowa. W Polsce na pewno. Niestety. Ale najpierw z krwi badania cukru.

Ej jakie wy dzisiaj ciche. Wczoraj jak nie miałam czasu to się pchły na forum i skrobaly a dzisiaj jak sobota to pewnie impreza! Ja bym gdzieś poszla a jak na złość się u nas nic nie dzieje. Majowka tez jakaś lipa w okolicy. Tylko jedna impreza jest ale trochę nawiedzona. W ogóle to dzisiaj kupiłam sobie świetna sprawę a mianowicie zeby nie męczyć się cukrem i zbić ciśnienie to kupiłam czkolafe gorzką ale z kokosem. Zajebista !

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

O Zyciowa pomogło Ci??? Ile to kosztuje? ??
Mi zawsze krople pomogły albo cola z paluszkami ale coli nie mozna chyba pić za bardzo?
Ogólnie to wiecie chodzi o to ze w domu moze mnie mdlic ale jutro mam zaliczenia w szkole juz dzisiaj mialam ostatnie ale wstałam dzisiaj i się zaczęło i nie pojechałam ale jutro juz musze aviomarin tez dobry ale nie można kombinuje juz od dwóch godzin mialam jechać do mamy ale nocke ma to co ja sama bede siedzieć:/
Bo ja dojeżdżam do szkoły bo nie chcialo mi sie zmieniać juz ode mnie tam id mamy mam pol h a z Wrocławia półtora i jak sobie pomyślę ze będzie mnie ciąglo na wymioty i mam tyle w busie siedzieć to bym umarła nie wiem jak jutro
Juz myślę może pol drogi pociągiem a resztę busem haha masakra:D :(
Moze nie będzie tak źle ale jutro już muszę jechać a jak znowu mnie złapie to bede jak śmierć

Ola ten prevomit około 20 zł kosztuje.

Wiesz co ja bym nie przesadzala, że coli nie można. Ja pierwszy trymestr wariowalam i tak jak wcześniej kiedyś mówiłam to nic kompletnie prócz wody i same zdrowe rzeczy ale mnie wysmiali i można wszystkonczerwononczarne z umiarem. Cola zdrowa nie jest ale jak pół szklanki wypiejsz to się nic nie stanie :)

Dobrze ze mam super wyrozumialych nauczycieli
Pilam ostatnio troszkę:D
A pomagały Ci te tabletki?
Kupie sobie moze cole i paluszki na rano w razie w

Ola nie wiem czy działa bo dostałam teraz jak byłam w razie gdyby mnie znowu przed kompem mdlilo w pracy... lub ogólnie w razie mdłości gdybym nie mogła przez nie jeść. .. bo nie przybieram na wadze. ..

może twój gin tez ma takie próbki mi dala aż 28tabletek a bierze się 1-2 dziennie.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie brałam bo w sumie to już mi przechodziło a z moim odjazdem w pierwszym trymestrze nie chciałam brać nic

Olcia tylko nie przegnij z ta cola bo to niby pomaga ale zdrowe nie jest :*

Życiowa a jak Twój bębenek?

Właśnie mi też się jeść nie chce:/
Musze zapytać bo dal Ci tyle samo co w aptece jest
Ale dopiero za dwa tygodnie wizyte mam.
Kulcia ja tak to sama wode owocowa soki albo herbatę pije
Cole to sie napilam ostatnio jak mnie e sklepie suszylo ale z dwa lyki:D
Chodzi o to żeby się odbilo w razie czego ;)
Moze wodę gazowana kupie
Laski a ziola normalnie można pić nie?
Bo ja uwielbiam koper włoski meliske itp i tak się głupio zastanawiam :D

reklama
No oby nie był takim Januszem jak mój bo mój wredny i nie chce się pokazywać. A dr Karolek płeć juz umie zdradzić! Ale musisz zapytać bo sam nie powie.

Kurde a powiem Wam , że znieczulica panuje. Byłam w sklepie Nie wzięłam koszyka bo kilka rzezy kupowałam. Przysłanie facet oparty o taśmę gapo się na mnie taśma jedzie a ten naet się nie przesunie zebym produkty położyła. Widzi brzuch , ja nie mówię że ma mnie puszczać chociaż tego wymaga kultura ale by się przesunął. Wzięłam i mu wywaliłam zakupy na łapy to się obruszyl i fuknal tylko. No boże.

Do góry