reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Pozniej w szpitalu jak mialam krwawienia to bylo po 3 dniach od wizyty u lekarza jak robila mi usg to urosl 2 krotnie i serduszko bilo , ale niestety stalo sie tak jak sie stalo.

reklama
Czesc wam
Minka trzymam kciuki za egzamin ✊powodzenia ! U mnie tez ten tydzien zapowiada sie pracowicie juz nawet wczoraj zaczelismy dzialac

Wysłane z mojego GT-I9195I przy użyciu Tapatalka

Nadziejka , przykro mi , wiem co to jest .
Teraz tez jeszcze sie boje , ale juz naszczescie minął 10 tydzień .
I czuje ze bedzie dobrze , bo mam mdłości i śluz , zero bólu brzucha , taka normalna ciąża jak przy moich dwóch dzieciach .
Przy tej poronionej nic nie było , tylko straszny ból podbrzusza i wypadające włosy , a wlosy raczej wypadają po ciąży a nie w ciąży wiec coś złego sie działo . I po usg po 3 dniach krwawiłam i potem miałam zabieg za 2 dni .

I juz na pewno wszystko bedzie dobrze ;* dzwoneczek no niestety zdarza sie ale juz sie z tym oswoilysmy i Bog nam wynagrodzi to cierpienie na pewno ;) tylko bardzo przykre jest to ze jest tak bardzo duzo tych poronien ze mna lezalo tyle dziewczyn po zabiegu ze cos strasznego.

U mnie siostra poronila w 14 tyg. Ale przyczyna byla bardziej znana niz moja. i dlatego nie dopuszczalam do siebie mysli ze u mnie tez cos moze byc nie tak. Ja sie z tym pogodzilam szybko w miare ale wspomnienia wracaja w najmniej oczekiwanym momencie.

Minka powodzenia :)
a ja zaraz idę do zusu. .. nie lubię tych wszystkich urzędów :( nie znam się na tej papierologii no i musze iść z Małą. .. a później do lekarza z nią żeby osluchal czy wszystko ok... bo już tydzień ma katar i zaczęła kaszlec. .. ale nie goraczkuje ani nic...
a tak mi się nic nie chce że szok.... . przyszła odwilż a w nocy ta chlapa się zmrozila i jest szklanka taka że ho ho. .. jeszcze dwa miesiące i wiosną :D czekam z utęsknieniem na ciepłe dni :)

reklama
A my dopiero wstalysmy! Tosia zasnela o 8 wiec jak opilam sie cieplych herbat, napotnych i sie wypocilam.
Moja Toska to chyba jeszcze taka apatyczna jest po tej wirusowce bo jeszcze wychodzi jej wyspka ktora tylko potwierdza ze to był wirus.

Do góry