reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dałam rade wypić tylko pół kubka mleka z miodem a teraz tak mi nie dobrze ze szok.
Może to mało wychowawcze ale ściagnełam małej aplikacje gre edukacyjną dla 3latkow i jestem w szoku jak ona daje sobie rade, a tam jest dopasowywanie kolorów i kształtów i które mniejsze zwierze, które głosniejsze itp a ja siedze i wygladam jak zombi ....

reklama
Ania a możesz dać nazwę tej aplikacji?? Mój maly tez lubi jakies takie fajne zabawy :) a czy Twoja córcia ogląda bajki w tv?? Bo mój maly jest maniakiem niestety...

Viola moja tez bardzo lubi ale ja np wlaczam na kanal którego nie mamy w abonamencie i mowie ze nie dziala bajka albo ze nie ma pradu hehe ale jak rano wstanie to napierw sa przytulasy a przy mleku bajki. Zaraz podam Ci nazwe

Takie mamy

Załączniki

• 1453673689615.jpg
    1453673689615.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 32
  • 1453673702450.jpg
    1453673702450.jpg
    63,9 KB · Wyświetleń: 31
Łyknełam apap i zaraz lece do łóżka.
Ja co jakis czas mam straszną migrene i głowa potrafi boleć tak bardzo że poduszka uwiera i pamietam jak byłam gdzies w 7 tyg ciąży z Tosia i mnie tak strasznie bolała głowa a nie wiedziałam że paracetamol można wziąć to tak się wymęczyłam, że ten ból moge porównać z porodem....

W ogole cisza w domu więc postanowiłam poszperac na fb i trafiłam na moja nauczycielkę z podstawówki i opowiem Wam pokrótce jej historie sprzed kilkunastu lat: w poniedziałek dowiedziała się że ma raka, a w piatek że jest w ciąży...a jak była w 7 mc to samochód ja przygniótł w garażu i miała cała noge w gipsie, więc miała wielki brzuch, noge w gipsie i była łysa po chemioterapii... dziecko uratowało jej życie... po porodzie znikneły jej komórki rakowe...normalnie cud... aż w gazecie o niej pisali :) chyba NAJ :D
Więc co ma być to będzie...

Dobranoc :)

reklama
Do góry