reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki to cudnie :) bardzo się ciesze z Waszego szczęścia. Ja się ostatnio z moim tez rozwodzilam heheh ale gdzie byśmy się znaleźli bez siebie...

Życiowa no wlacha przepraszam juz gratuluję! Wiec: gratulacje sprawy sądowej super :*** !

Dzwoneczku fajnie ze wracacie. :)

Ola 21 jak tam? Odezwij się.

Jeśli chodzi o Age to się nie wypowiem.

Kogo pominelam? Dajcie w łeb jak nie odpisałam komuś na ważne wiadomości.

Ja leżę gotuje mężowi zupe przez internet (jego rekami), Igi się ciepie w brzuchu i odpoczywamy. Koło 21 jeszcze pójdę z psem i dzień z głowy. Jutro środa I idę na szoping na lumpy bo w Cieszynie najlepsze!!!!!! Juhu

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki mam normalnie łzy w oczach! Bardzo się cieszę , że wszystko się wyjaśniło. Ah z tej radości bym Cię uściskała!!!

Dzwoneczku masakra jakaś! obyście jutro wyleciały.

Kurcze wizyte mam u gin w czwartek a tam poltora miesiaca wczesniej trzeba sie umawiac wszystko juz podane nic tu nie mam juz nawet gacie mialam pod wyliczeniem a przelozyc pewnie sie da ale pewnie na odlegle terminy

reklama
Przepraszam że Wam nie odpiszę na posty ale tyle ich było że nie wiem co komu napisać, jeszcze nie wszystko przeczytałam... Ale ucieszyłam się że Aniu trafiłaś na taką panią ginke ;)

Dzwoneczku spokojnie, nie denerwuj się bo przecież jesteś w ciąży. Miejmy nadzieje że jutro loty już będą normalnie.
Aaaa u nas w czerwcu będą 2lata od ślubu a ogólnie jesteśmy razem 6lat

KasiaMarysia wsyłam Ci wirtualnego przytulaska <tuli> :* Muszę odszukać Twoje posty jak u Ciebie się potoczyło bo z tych urywków które gdzieś po drodze udało mi się wyczytać, to pamiętam że była rozmowa i ryby, ale dalej nie doczytałam chyba.

Do góry