reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Wiki to cudnie bardzo się ciesze z Waszego szczęścia. Ja się ostatnio z moim tez rozwodzilam heheh ale gdzie byśmy się znaleźli bez siebie...
Życiowa no wlacha przepraszam juz gratuluję! Wiec: gratulacje sprawy sądowej super :*** !
Dzwoneczku fajnie ze wracacie.
Ola 21 jak tam? Odezwij się.
Jeśli chodzi o Age to się nie wypowiem.
Kogo pominelam? Dajcie w łeb jak nie odpisałam komuś na ważne wiadomości.
Ja leżę gotuje mężowi zupe przez internet (jego rekami), Igi się ciepie w brzuchu i odpoczywamy. Koło 21 jeszcze pójdę z psem i dzień z głowy. Jutro środa I idę na szoping na lumpy bo w Cieszynie najlepsze!!!!!! Juhu
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa no wlacha przepraszam juz gratuluję! Wiec: gratulacje sprawy sądowej super :*** !
Dzwoneczku fajnie ze wracacie.
Ola 21 jak tam? Odezwij się.
Jeśli chodzi o Age to się nie wypowiem.
Kogo pominelam? Dajcie w łeb jak nie odpisałam komuś na ważne wiadomości.
Ja leżę gotuje mężowi zupe przez internet (jego rekami), Igi się ciepie w brzuchu i odpoczywamy. Koło 21 jeszcze pójdę z psem i dzień z głowy. Jutro środa I idę na szoping na lumpy bo w Cieszynie najlepsze!!!!!! Juhu
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
dzwoneczek85
Kur... mac no i juz polecialam ja pier... jestem taka wsciekla jest strajk na lotnisku i dzis wszystkie loty odwolane niewiadomo jak jutro
KasiaMarysia23
Wiki mam normalnie łzy w oczach! Bardzo się cieszę , że wszystko się wyjaśniło. Ah z tej radości bym Cię uściskała!!!
Dzwoneczku masakra jakaś! obyście jutro wyleciały.
Dzwoneczku masakra jakaś! obyście jutro wyleciały.
dora032
Kuleczko jutro mam wizytę u dentysty. Jakoś daję radę, jest jeden plus nie mam ochoty na słodycze
dzwoneczek85
Kurcze wizyte mam u gin w czwartek a tam poltora miesiaca wczesniej trzeba sie umawiac wszystko juz podane nic tu nie mam juz nawet gacie mialam pod wyliczeniem a przelozyc pewnie sie da ale pewnie na odlegle terminy
reklama
Wiiktoriiaaa
Przepraszam że Wam nie odpiszę na posty ale tyle ich było że nie wiem co komu napisać, jeszcze nie wszystko przeczytałam... Ale ucieszyłam się że Aniu trafiłaś na taką panią ginke
Dzwoneczku spokojnie, nie denerwuj się bo przecież jesteś w ciąży. Miejmy nadzieje że jutro loty już będą normalnie.
Aaaa u nas w czerwcu będą 2lata od ślubu a ogólnie jesteśmy razem 6lat
KasiaMarysia wsyłam Ci wirtualnego przytulaska <tuli> :* Muszę odszukać Twoje posty jak u Ciebie się potoczyło bo z tych urywków które gdzieś po drodze udało mi się wyczytać, to pamiętam że była rozmowa i ryby, ale dalej nie doczytałam chyba.
Dzwoneczku spokojnie, nie denerwuj się bo przecież jesteś w ciąży. Miejmy nadzieje że jutro loty już będą normalnie.
Aaaa u nas w czerwcu będą 2lata od ślubu a ogólnie jesteśmy razem 6lat
KasiaMarysia wsyłam Ci wirtualnego przytulaska <tuli> :* Muszę odszukać Twoje posty jak u Ciebie się potoczyło bo z tych urywków które gdzieś po drodze udało mi się wyczytać, to pamiętam że była rozmowa i ryby, ale dalej nie doczytałam chyba.