reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzwoneczku może będzie ok :**

Dora to oby było spoko :)

Ola napisała mi wiadomość , że wszystko ok i to było zagniezdzenie. Zarodka jeszcze nie ma ale jest pecherzyk :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hhm swoją droga to ja już nic nie kumam z tej natury... Trochę długo zeszło z tym zagnieżdżeniem... To moje analityczne podejście do sprawy zaczyna mnie męczyć.

reklama
Wiki - super :-) cisnienie zeszlo to zaraz maluszka na spokojnie zmajstrujecie :-) tez mi sie lezka w oku zakrecila jak Twojego posta przeczytalam :-)

Dobrze, ze u Oli spoko, ciekawe jak u drugiej Oli.

Dora, daj znac po wizycie jak lelarz zadzialal.

Dzwoneczku, a o ktorej lot??

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do wizyty to nie jestem w ciąży wiec podejdę standardowo, bo i tak trzeba to dziadostwo wyleczyć. Wszystko wygląda na to że ten cykl, że tak powiem ...gwizdany będzie...

Dora u Oli taka sytuacja jak u Życiowej :) cykle nieregularne itp.

Ja w końcu w łóżku, długo gadalam z siostra o pierdolach a Ignacy sobie skakał aż m bęben skakał tez :D

Dzień dobry :)
ja wczoraj mamie wysłałam zdjęcie to co wam gdzie widać brzuch hahaha a moja mama w szoku i pyta 'ile ty juz jesteś w tej ciąży? ?!!!??!' szok zaliczyła na mój bęben[emoji14]
oczywiście po raz kolejny kazanie ze mam odpoczywać nie dźwigać itp taki pakiet standardowy hehe

wczoraj jak rozjasnilam te włosy to od razu mam lepszy humor[emoji14]
chociaż wieczorem się źle czułam jakoś. .. plecy mnie bolały i mdlilo mnie i w ogóle jakoś nie tak...
mam nadzieje ze dziś będzie lepiej... za równy tydzień mam wizytę :)

Życzę wam miłego dnia :*

piszcie kochane co tam u was :*

OlaMagda? MałaMi? dowella? halo oo?

AniaH proszę o częstsze wpisy :*

Czarna Madzia :) jak tam staranka?

Nuskaaa? tez coś milczysz ostatnio. ..

dzwoneczku odezwij się. koniecznie jak wyladujesz albo będziesz miała możliwości po prostu :*

India jak tam brzuch? nie boli juz?

Mamakulka :* kiedy wracasz w nasze strony?

Ola21 ciebie to ochrzanie za nie dawanie znaku żadnego. .. martwię się, chociaż wiem ze wszystko juz ok :)

Wiki, KasiaMarysia nasze forumowe zakochance[emoji14]
Kasiu, Viola? co z wami? dziewczynki... nie zoatawiajcie nas :*

jejku jeszcze Anette i Myszunia. .. tez zniknęły. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @<br /><br />Ola 21-1995.......21.........1..........21.03<br />aga4011. ..........26.........4..........22.02<br />Myszuniapp.......29........3..........26.03<br />dowela. ............27.........1..........01.04<br />tatinka...............33.........2..........04.04<br />Mariolka............27.........2..........09.04<br />Nuśkaaa............24.........1......... 10.04<br />Mamuniol..........31..........3..........14.04<br />MałaMi90...........26.........3..........18.04<br />Wiiktoriiaaa.......24.........1...........02.05<br />Aniaa_H............23.........1...........03.05<br />Dora032............33.........2...........03.05<br />Anna25.......35..........3.........03.05<br /><br /><br />NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU<br /><br />Mamakulka.......24......1.......13.08.216-->22 t<br />OlaMagda..........34.....4.......05.09.16-->18<br />KasiaMarysia....23......1.......09.09.16. 18td 2 d<br />Nadziejka96.....19........2.....12.09.16-->17t 2d<br />India9..............30........2......13.10.16-->13t 3d<br />dzwoneczek.....30........2......20.10.2016-->11t3d<br />Życiowa............28.......2.......03.11.16-->12t<br />Viola150...........30.......2......12.11.16--> 6t 2d<br /><br />Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie wessalo nasze baby. Gdzie jesteście?

Ja wracam w soboteeeee mieliśmy z mężem jeszcze chłopców pilnować od mojej siostry ale jednak nie trzeba i moj mąż chce jak najszybciej wracać bo impreza po drodze :)

Dzisiaj w końcu spełnię moja ciążowa zachcianke i kupię sobie sukienki :D chce takie jakby hipi do rajstop fajnych i kurtki pseudo skórzanej i balerinki :) odbija mi.

Życiowa coś ten rok obfituje w takie duże brzuchy powiem Ci. Jak patrzyłam na fora gdzie laski wstawiają to mają bebenki jak trza!

Ja pon śniadaniu pies wysrany hehe leżę i nasluchuje małego. Dałam mu kinder czekoladę jeden pasek ale on ma w nosie w sumie takie rzeczy. Woli cukinię. Prawdziwy synuś mamusi <3
Wczoraj aż brzuch skakał :D

Nadziejka a ty co?
jak tam fasolka? jak się czujesz? doczekalas się ruchów?

tatinkaaa nie mogę się doczekać aż spadniesz na dol z Kasią i Ola :D

reklama
Do góry