reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzięki dziewczyny :)

Kuleczko może to przez to że tęsknisz, z resztą w naszym babcinym wieku tak czasem jest, wiem coś na ten temat, chociaż w ciąży nie jestem. Nie smutaj :* ;*

reklama
No właśnie i to najgorsze w sumie... bo poprawić nie da się.
Jeszcze wkurza mnie to , że on się tam dobrze bawi a nie powinno mnie wkurzać. Bezsensu. Ech.

Jak tam w sobotni poranek?

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

kuleczko dlaczego ty nie spisz!?powinnac teraz spac leniuchowac!!:)
nie denerwuj sie,on tez teskni i na bank nie bawi sie tak dobrze jak myslisz!!!
wiki ty masz kuzynow radka i remka a ja mam radka i przemka:)

kasiu,strasznie sie ciesze ze slyszalas serduszko!piekne uczucie:)ja z tymkiem w ciazy tez tak plakalam ze szczescia na badaniu:)

dziewczy zycze wam wszystkim pieknej soboty!

Nie śpię bo juz nie mogę i na pewno po południu usne :)

Bawi się dobrze tatinko ja wiem bo poimprezuje, gdzieś pójdzie na jedzonko i w ogóle ;) nie powinnam być zła bo przecież pracuje na to między innymi ale jestem bo mnie tam nie ma ! Hehe taka jestem dobra żona no. :)

Kurde no to dlaczego ja nie płakałam? Jestem bez serca chyba.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

oj ale teskni!wiec nie bawi sie tak do konca;)

nie jestes bez serca:)za bardzo sie przejmujesz zebys byla bez serca;)przyjdzie czas na ciebie..zobaczysz przyjdzie i czas na ryk moze jak juz zobaczysz swoje male szczescie..niektorzy placza na usg inne przy porodzie inne dopiero w domu..w odpowiednim momencie poleca ci lzy:)
a ty staraj sie nie myslec wlasnie w ten sposob ze on tam sie dobrze bawi!!tylko lez gadaj do brzuszka i delektuj sie czasem sam na sam z brzuchem:)zaloze sie ze maz teskni i za toba i za brucholkiem:)
idziesz niedlugo na impreze,to sie pobawisz;)dbaj o siebie mamokuleczko,dbaj o cialo i o dusze dbaj ile wlezie bo drugi raz tej ciazy juz nie przezyjesz:)rozpieszczaj sie porzadnie!!!!

Madziu melduje się! ;*

Wiki piękne kiciusie normalnie zaglaskalabym :-D kolorek tez piękny, taki naturalny. On rzeczywiście jest taki jasny czy trochę ciemniejszy??

Kuleczko chodź do mnie ja poprawie Tobie humor, a Ty mi :-* błagam Cie, nie smuc się! mąż wróci i pogadaj z nim żeby nie wyjeżdżal.

Kasiulku gratulacje!!!!!! Bardzo się ciesze ze udana wizyta. Kochanie mi kartę założyła w 8/9 tydz, oczywiście mowie ze na Nfz.
Co to za ciasto robiłaś???

Ola kamień spadł z serca?? wszystkie kciuki trzymalysmy, a nawet
masz rację ze czeka mnie więcej stresu. Serce biło mi jak szalone, gdy podpisywalam odbiór pisma.
Normalnie wczoraj na Pawła na krzyczałam. Nie potrafię zrozumieć dlaczego ten rozwód. Jedyne co mi przychodzi do głowy to to że tym rozwodem uratuje swój honor i dumę. Mam miliony myśli, chodzę i rycze jak głupia, bo po prostu serce mi pęka. Ludzie robią wszystko żeby tylko nie rozwodzić się, a temu tylko na tym zależy. Bo " zmusza go sytuacja" ale ta sytuacja będzie zawsze, przed rozwodem i po rozwodzie, a jeśli ktoś po rozwodzie zaakceptuje ze chcemy być razem to przed tez by zaawansowal . Ehh moja myszka coś cicho od wczoraj napisałam mu ze nawet nie puknie to odpisał żebym go nie straszyła. Jutro się zobaczymy i wszystko mu wygrane. Bo ludzie z miłości nie biorą rozwodu. :'( dobrze już koniec o mnie.

reklama
Do góry