reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mamakulka leży i delektuje się ruchami dzieciora :)

Dziewczyny okularnice będące juz w ciazy. Czy popsuł Wam się w ciąży wzrok jeszcze? Bo ja zawsze nosiłam 1.5 minusy a teraz to chyba ze 2.5 bym musiala! Nie widzę tv , jak zdejmie oksy to nie widzę nic. Czytałam, że po porodzie przejdzie ale żeby aż tak?

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Mi sie popsul po porodzie pierwszym. Nie jakos duzo ale zauwazalnie dla mnie

reklama
Chyba wszystkie trzymają kciukasy! Laska przecież my prawie nad łóżkiem wam kibicujemy haha :D Ty masz synka juz tak? Ciekawe jakie statystyki będą płciowe. Na chwilę obecną z nowych dzieci jest remis :) u mnie chlopaczysko a u Olenki francuskiej dziołcha :D

Haha! To chyba zacznę się ubierać do lozka:p Chodź ja to raczej z tych mniej wstydliwych:D Jeszcze ktoś by się zgorszyl:))
Ojej ja też odczuwam wadę, obraz i się rozmazuje. Zapiszę się na wizytę.
Igi też szaleje?

Wiki to nie jesteś Wiki ??? :dry:

Co tam Madziu ???? Napisałaś Kasia Marysia -
i nic więcej :) Jestem online , ale coś robię w domku.
U Ciebie starania to chyba już od kilku dni :) pamiętaj późnej kicaje i pupcia w górę:tak::tak:

Kurcze pół posta mi wcielo:/
Ale już dopisałam ręcznie resztę wiadomości do Ciebie i do Mamykulki:*

MamaKulka a Ty swoje zdradziłaś? Bo kiedyś pamiętam mówiłaś że masz rzadkie i nie zdradzisz a później to już nie pamiętam, troche za dużo postów i ludzi :)

Tak przedstawilam się ale nikt nie komentował wiec zginęło w tłumie :D ja mam na imię Ksenia. Nie lubię swojego imienia i w sumie większą część życia znajomi nie mówili mi po imieniu :) do tej oru się zdarza , że nie mówią :) my z moim mężem Nie używamy imion heheh

Haha! To chyba zacznę się ubierać do lozka:p Chodź ja to raczej z tych mniej wstydliwych:D Jeszcze ktoś by się zgorszyl:))

Kurcze pół posta mi wcielo:/
Ale już dopisałam ręcznie resztę wiadomości do Ciebie i do Mamykulki:*

Madziulka jakieś seksy ciuszki ?? ;D dobry pomysł, jeśli Twój mąż lubi. Mój woli bokserki zamiast stringów i koronki :D

Wiki ostatnio Kafe nasz stare czytałam:D wiem , że OlaMagda to byla Magda i jakieś cyferki . Mi sie nie opłacało nowego konta zakładać.

Kuleczko przecież możesz powiedzieć , że źle sie czujesz.
Ja mam na imię Kasia, na drugie mam Marysia stąd nick i oczywiście wiek już 24 ;/

Ksenia to bardzo oryginalne imię, nie znałam żadnej, no tylko wojowniczą księżniczkę z filmu :) Ale teraz już znam :)
Ja nie lubię swojego imienia za to że jest popularne w moim roczniku, prawie zawsze w klasie po 3 Magdy
Mama mi mówiła że miała 3 do wyboru Magdalena, Wiktoria, Daria... Szkoda że nie Wiktoria bo strasznie mi się podoba, no ale cóż.... Będę miała dla córki, chociaż to też teraz popularne imię.

reklama
Myslalam ze moze jakies allegro

Xoxo

Te z allegro nie kupuj:) Są kiepskiej jakości i bardzo często w ogóle nie wychodza, ciągle są negatywne. Lepiej kupić 5 dobrych niż 30 do pupy:)

Madziulka jakieś seksy ciuszki ?? ;D dobry pomysł, jeśli Twój mąż lubi. Mój woli bokserki zamiast stringów i koronki :D

Wiki ostatnio Kafe nasz stare czytałam:D wiem , że OlaMagda to byla Magda i jakieś cyferki . Mi sie nie opłacało nowego konta zakładać.

Kuleczko przecież możesz powiedzieć , że źle sie czujesz.
Ja mam na imię Kasia, na drugie mam Marysia stąd nick i oczywiście wiek już 24 ;/

Chyba mamy wspólnego meza:) mój lubi bokserki i staniki sportowe:DD a co go przebierańców to chyba strój uczennicy .. albo super suczy:)) ostatnio mamy fazę na kajdanki... bo mój mąż ma prawdziwe:p

Do góry