reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jestem i ja. Babcię wypuścili że szpitala, ale co się strachu najadlam. Rano miała ciśnienie kosmiczne wysokie, belkotala zamiast mówić.. myślałam o najgorszym. Walczyli z tym ciśnieniem chyba do 16. Jak się unormowali to okazało się że markery sercowego wyszły średnie i muszą ponowic badanie. Ale o 19 wyniki były ok i odesłał i nas do domu. Uff.

A teraz cofne się te kilkanaście stron zobaczyć co pisalyscie.

Ja wczoraj wieczorem czułam kręcenie w podbrzuszu, dziś też- nie wiem czy za barzo się nie wysłuchaj w swój organizm.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
Hejka Kobietki ;)
Pojawiam się na chwilkę zameldować iż żyję i wszystko u mnie ok ;p zaraz uciekam do łóżka, bo padam na twarz, miałam baaardzo męczący dzień.
Pojechałam do mechanika z autem do innego miasta, naprawa miała trwać max 3 godzinki, a trwała prawie 8 ;/ i cały ten czas "kręciłam" się po mieście, nogi to mi w pupę już wchodziły ;p a najlepsze jest to, że jutro znowu muszę tam jechać hehehe ;p
Nadrobiłam wszystko co pisałyście ale naprawdę nie mam mocy wam wszystkim odpisywać ;/

Życzę wam spokojnej nocki ;*

dora mam test i zrobie rano..a co do twojego meza!wspanialy!!uciekaj teraz do niego i naciesz sie, nadrob przytulanki i buziaki!:)bardzo mnie cieszy ze masz tak kochajacego i wspierajacego mezczyzne!
troche sie martwilam ze sama tam jak siedziedz w domu..nie mysl o nieudanyn cyklu tylko zbieraj moce na nowy cykl!mysle pozytywnie a bedzie dobrze i przedewszystkim patrz caly czas do przodu!!nieudane cykle juz pozostaw za soba i ciesz sie na nowy!ja tobie..wam serdecznie zycze tej fasolki macupciej!niech wam bedzie dane to szczescie!!mysl dobrze to i sie ulozy!!

ola-spotkac sie jak najbardziej:)tylko poczekajmy kilka dni,teraz tymcio jest chory:/

mamakulka,nie doluj sie ze twoj taki nie jest..zaskoczy cie pewnie jeszcze nie raz!
ja czesto marudzilam ze moj taki nie robi tego albo tego ale sa sytuacje w ktorych mowie..kurde zaden facet by tego nie zrobil.
doceniaj swojego bo on na swoj sposob cie bardzo kocha i dba o ciebie.a zobaczysz jak bedzie malenstwo,to juz w ogole bedzie zakochany i w tobie i w juniorku:)wiec glowa do gory nie smutac mi tu bo to nikomu nie sluzy!!myslec o tych dobrych rzeczach prosze:)

a co do zachcianek..ja zawsze je mialam czy w ciazy czy bez..poprostu uwielbiam jedzenie!gotowac piec wcinac moglabym to robic caly dzien:)nie moge ogladac telewizji bo jak widze ze ktos cos je to na autopilocie wchodze do kuchni i szukam szczescie:)

kochane dziewczynki,rozpisalam sie ale wszystkie myslec mi tu dobrze:)spokojnej nocy!!!

Nie wiem jakaś jestem zdolowana teraz. Hormony mi szaleją i w ogóle. Jeden dzień w tygodniu musze mieć taki w tej ciazy
ech... tatinka oby test był pozytywny.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

oj latwo jest wpasc w dolki.mamakulka uszy do gory glaskac brzuszek i usmiechac sie:)
sama mam takie dni i w ciazy mialam tez takie..wtedy musisz zadbac o siebie!o cialo i o dusze!jakis film?ksiazka?moze dluga kapiel??zrob cos dobrego dla samej siebie kuleczko i sie nie doluj!!pogadaj z synkiem:)dobrej nocki

Synek poskakal i poszedł spać. U siostry nie mam wanny tylko prysznic hehe mogę narzekać dalej. Szwagier ogląda ligę a książka mnie nie wciąga :D musze czegoś poszukać ale znając życie mi jutro przejdzie. Mam dzisiaj fontannę wbudowaną.

Dzień dobry ;-)
Przesyłam ciążowe fluidki :):)

Kuleczka jak sobie spędziłas wieczór?

India moja tak samo, już wczoraj zauważylam, musiałam wejść na kompa żeby dać oceny

Moja tez nie ma .

Ja wczoraj posiedzialam, pomogłam siostrze w przygotowaniu zajęć dla przedszkolaków, poklocilam się z mężem , pogodzilam się z mężem i poszłam spać. Dzisiaj wstałam byłam z psem robole robią korytarz wiec mnie szlag trafia i jem śniadanie :)

Tatinka? :*

Kurde juz czwartek. Byle do piątku za tydzień.

reklama
Mamuniol to wspaniale, ze z babcia juz dobrze. Bardzo sie ciesze :)
Tatinka czekamy na wynik testu i zaciskam kciuki!

Kurczaki juz czwartek, jutro piątek. Znowu weekend. W sobotę wyjazd do Wrocławia z moimi siostrami mama i ciocia. Jedziemy szukać sukienek na moj slub :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry