reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jestem i ja. Babcię wypuścili że szpitala, ale co się strachu najadlam. Rano miała ciśnienie kosmiczne wysokie, belkotala zamiast mówić.. myślałam o najgorszym. Walczyli z tym ciśnieniem chyba do 16. Jak się unormowali to okazało się że markery sercowego wyszły średnie i muszą ponowic badanie. Ale o 19 wyniki były ok i odesłał i nas do domu. Uff.

A teraz cofne się te kilkanaście stron zobaczyć co pisalyscie.

Ja wczoraj wieczorem czułam kręcenie w podbrzuszu, dziś też- nie wiem czy za barzo się nie wysłuchaj w swój organizm.

Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom

reklama
Hejka Kobietki ;)
Pojawiam się na chwilkę zameldować iż żyję i wszystko u mnie ok ;p zaraz uciekam do łóżka, bo padam na twarz, miałam baaardzo męczący dzień.
Pojechałam do mechanika z autem do innego miasta, naprawa miała trwać max 3 godzinki, a trwała prawie 8 ;/ i cały ten czas "kręciłam" się po mieście, nogi to mi w pupę już wchodziły ;p a najlepsze jest to, że jutro znowu muszę tam jechać hehehe ;p
Nadrobiłam wszystko co pisałyście ale naprawdę nie mam mocy wam wszystkim odpisywać ;/

Życzę wam spokojnej nocki ;*

dora mam test i zrobie rano..a co do twojego meza!wspanialy!!uciekaj teraz do niego i naciesz sie, nadrob przytulanki i buziaki!:)bardzo mnie cieszy ze masz tak kochajacego i wspierajacego mezczyzne!
troche sie martwilam ze sama tam jak siedziedz w domu..nie mysl o nieudanyn cyklu tylko zbieraj moce na nowy cykl!mysle pozytywnie a bedzie dobrze i przedewszystkim patrz caly czas do przodu!!nieudane cykle juz pozostaw za soba i ciesz sie na nowy!ja tobie..wam serdecznie zycze tej fasolki macupciej!niech wam bedzie dane to szczescie!!mysl dobrze to i sie ulozy!!

ola-spotkac sie jak najbardziej:)tylko poczekajmy kilka dni,teraz tymcio jest chory:/

mamakulka,nie doluj sie ze twoj taki nie jest..zaskoczy cie pewnie jeszcze nie raz!
ja czesto marudzilam ze moj taki nie robi tego albo tego ale sa sytuacje w ktorych mowie..kurde zaden facet by tego nie zrobil.
doceniaj swojego bo on na swoj sposob cie bardzo kocha i dba o ciebie.a zobaczysz jak bedzie malenstwo,to juz w ogole bedzie zakochany i w tobie i w juniorku:)wiec glowa do gory nie smutac mi tu bo to nikomu nie sluzy!!myslec o tych dobrych rzeczach prosze:)

a co do zachcianek..ja zawsze je mialam czy w ciazy czy bez..poprostu uwielbiam jedzenie!gotowac piec wcinac moglabym to robic caly dzien:)nie moge ogladac telewizji bo jak widze ze ktos cos je to na autopilocie wchodze do kuchni i szukam szczescie:)

kochane dziewczynki,rozpisalam sie ale wszystkie myslec mi tu dobrze:)spokojnej nocy!!!

Nie wiem jakaś jestem zdolowana teraz. Hormony mi szaleją i w ogóle. Jeden dzień w tygodniu musze mieć taki w tej ciazy
ech... tatinka oby test był pozytywny.

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

oj latwo jest wpasc w dolki.mamakulka uszy do gory glaskac brzuszek i usmiechac sie:)
sama mam takie dni i w ciazy mialam tez takie..wtedy musisz zadbac o siebie!o cialo i o dusze!jakis film?ksiazka?moze dluga kapiel??zrob cos dobrego dla samej siebie kuleczko i sie nie doluj!!pogadaj z synkiem:)dobrej nocki

Synek poskakal i poszedł spać. U siostry nie mam wanny tylko prysznic hehe mogę narzekać dalej. Szwagier ogląda ligę a książka mnie nie wciąga :D musze czegoś poszukać ale znając życie mi jutro przejdzie. Mam dzisiaj fontannę wbudowaną.

Dzień dobry ;-)
Przesyłam ciążowe fluidki :):)

Kuleczka jak sobie spędziłas wieczór?

India moja tak samo, już wczoraj zauważylam, musiałam wejść na kompa żeby dać oceny

Moja tez nie ma .

Ja wczoraj posiedzialam, pomogłam siostrze w przygotowaniu zajęć dla przedszkolaków, poklocilam się z mężem , pogodzilam się z mężem i poszłam spać. Dzisiaj wstałam byłam z psem robole robią korytarz wiec mnie szlag trafia i jem śniadanie :)

Tatinka? :*

Kurde juz czwartek. Byle do piątku za tydzień.

reklama
Mamuniol to wspaniale, ze z babcia juz dobrze. Bardzo sie ciesze :)
Tatinka czekamy na wynik testu i zaciskam kciuki!

Kurczaki juz czwartek, jutro piątek. Znowu weekend. W sobotę wyjazd do Wrocławia z moimi siostrami mama i ciocia. Jedziemy szukać sukienek na moj slub :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry