dora032
Fanka BB :)
ola do jasnej cholery!wez ty sie kobieto wyluzuj!!jestes w ciazy koniec gadania i wkrecania!beta ci potwierdzi a za tydzien juz bedzie wiecej widac i juz!masz dwie krechy jak byk!idz rano jutro na bete i sie uspokoj
co do kasy w ciazy to na l4 dostajesz 100% wyplaty.pozniej na macierzynskim jak bierzesz roczny to mozesz albo caly rok 80% wybrac albo pierwsze 6 miesiecy 100% a pozostale 60%. ja wybralam pierwsza opcje bo wtedy nie odczuwasz tego az tak bardzo.a l4 jak bierzesz to lekarz musi zaznaczyc ze jestes w ciazy.ja poszlam na zwolnienie w 5miesiacu bo mi lekarz juz kazal..nie chcialam bo bardzo lubie swoja prace ale jak juz bylam w domu to docenilam ten czas bo sobie wszystko na spokojnie zalatwialam kupiwalam i odpoczywalam.wrocilam do pracy normalnie po macierzynskim,moje stanowisko na mnie czekalo.czy isc od razy na l4..hm wedlug mnie kazdy musi dzialac wedlug wlasnego sumienia i przedewszystkim patrzec na dobro swojego malucha i swoje..
Tatinko kochana jak czytam twoje wpisy to mam ochotę zrobić" kopiuj wklej". Dokładnie takie samo mam zdanie na temat l4
Trzymam mocno kciuki aby do ciebie 2 nie przyszla