reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

dziewczynki!!przepiekne brzuszki!!!niech wam rosna:):)

jaka piekna wiosna!po pracy z tymkiem siedzialam na balkonie i sadzilismy kwiatki:)no ja sadzilam a tymek grzebal w ziemi:)ale wsadzilam nas obu do wanny po zabawie:)
mnie dzis boli glowa ale nie wiem czy to po pracy czy przesilenie:/

dora bardzo mi przykro ze wredota przyszla:/zyczylam ci tych kreseczek!ale moze wez w tym cyklu pare dni wolnego i spedz je razem z mezem..i przedewszystkim odpocznij sobie!!
ja mam termin malpy na dzis i czekam

reklama
Nuśka chyba nie tak jak napisałam. .. poczytałam i wynika z tego ze po peknieciu pęcherzyka plemnik ma 12 godzin na zapłodnienie. .. jeśli do niego dojdzie to wędrówka przez jajowod może trwać do 4 dni ... ja pierdziele skomplikowane to o_O
i jeszcze kilka dni zapłodniona komórka pływa w macicy zanim się zagniezdzi. ..

Nuśka chyba nie tak jak napisałam. .. poczytałam i wynika z tego ze po peknieciu pęcherzyka plemnik ma 12 godzin na zapłodnienie. .. jeśli do niego dojdzie to wędrówka przez jajowod może trwać do 4 dni ... ja pierdziele skomplikowane to o_O
i jeszcze kilka dni zapłodniona komórka pływa w macicy zanim się zagniezdzi. ..
a mocne przywarcie zarodka trwa 13 dni i ten 13 dzień to jest ostatni dzień kiedy może się podzielić komórka. ... uff

Życiowa no właśnie dlatego nie wiem już jak to jest ;p muszę się umówić do gina na 12 dc i nie wiem nawet teoretycznie kiedy to może być i pozostaje mi tylko czekać do @ ;p
Dobra zbieram się powoli do pracy ;)
Miłego wieczorku ;*

A wiec bylam u lekarza mowie mu ze testy mam pozytywne powiedzial to Pani jest w ciazy
i pyta kiedy okres był zrobił usg nic nie ma jeszcze nawet w macicy... pecherzyka tez
Torbieli tez nie mam powiedział ze jak mam nieregularne cykle to za wcześnie jest żeby coś widać było az mi sie słabo zrobiło .
.Kazal przyjść za tydzień może cos zobaczy skierował mnie na bete jutro mam isc powiedział ze wykryje i który tydzień mówi ze caza może mieć dopiero 3,5 tygodnia liczył od owulacji nie od dnia miesiączki aaa i mam jeden jajnik inna strukture powiedział ze to może byc ciałko żółte ciazowe.
Pobieglam po test i sa dwie mocne rozowe krechy ...znow sobie wkrecam ze nie jestem

Tu dziejszy test....

Załączniki

• TEST.jpg
    TEST.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 75
Ola21 idź spokojnie dziewczyno na tą betę. nie wydawaj pieniędzy na testy. przeczytaj ile to może trwać w moim wcześniejszym wpisie. jak przesunęła się owu to może być jeszcze za wcześnie żeby było widać. na becie zobaczysz wg wyniku który to tydz. i betę powtórz po 48 godzinach. no i za tydzień do gina. widzisz u mnie w 4-5 tyg był sam pecherzyk mały a dwa dni później zarodek juz wiec naprawdę nie schizuj a daj sobie luzu więcej :*

Zyciowa w 4 Tyg od owualcji? czy od ostatniej miesiaczki..? mnie brzuch bolal kolo 10 wiec bylam pewna ze owu wtedy byla..a z tym jajnikiem moze miec inna strukture jak jest cialko ciazowe?? zarodek nie musi byc w macicy zeby hcg wytwarzac???

tatinka moj to samo mowi juz sie wkurwia ze sobie wkrecam i ze jeste walnieta

reklama
Do góry