reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej Kobietki ;)
Jaki ja miałam ciężki weekend, masakra normalnie ;/ całe dnie w pracy, wracałam do domu i zasypiałam na siedząco ;/ dzisiaj idę na nockę, więc jutro pewnie będę spać do 15 ;p hehe
Wstałam dzisiaj koło 9, poszłam na spacer z koleżanką, wracając zrobiłam mini zakupy i zasnęłam po powrocie do domu, cały czas bym spała przez ten zapierdziel w pracy ;/

Ola i Viola czekam na wieści! ;)
Dowela trzymam kciuki za 2 kreseczki ;) biegnij po testa ;p
Piękne brzuszki! :D

No i poleciałam po testy jak durna. I wyszła jedna kreska. Co ta autosugestia z człowiekiem potrafi robic ....

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

47574678429e35e35739ac9a76a89ba9.jpg
jedna kreska jak nic. Mam drugi test, ktory bedzie trzeba wykorzystać przy porannym moczu jak okres nie wróci. Ale nadzieja zniknęła, pojawiły sie łzy i nawet narzeczony test oglądał. Łatwo byc nie moze :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny, mam pytanie, bo zgłupiałam już ;/
Nie mam pojęcia kiedy się spodziewać @ bo tak: w zeszłym cyklu dostałam @ 09.03 przy cyklach średnio 32 dni. W czwartek 24.03 miałam zastrzyk, więc do pęknięcia pęcherzyka doszło w ciągu 24-36 godzin (o ile pękł ;p). I teraz nie wiem czy faza lutealna mogła mi się wydłużyć do 16 dni? czy ewentualnie @ może przyjść wcześniej? i kiedy ewentualnie mogłabym iść na bete? Ratujcie bo naprawdę mam mętlik w głowie ;/

reklama
dowela dokładnie Ola21 robiła test po 10 dniach :)
poczekaj i zobacz w którą stronę pójdzie :) nic więcej raczej zrobić nie możesz. .. ale szkoda że ten nie pokazał dwóch kresek...

Nuska ja bym liczyła tak od 26 tydzień czasu na ewentualne zapłodnienie. .. a dalej kurde nie wiem... bo od pęknięcia pęcherzyka do zagniezdzenia nie wiem ile czasu mija... no i nie wiem ile czasu zajmuje (jak komórka jest niezaplodniona) rozpoczęcie złuszczania czyli @...

Do góry