reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Oo kuleczko a zabralas ze soba ciazowe sukieneczki jak taki upal tam u Ciebie hehe?;)

No to widzisz Marysiu moze lepiej idz po ten antybiotyk jak masz sie tak meczyc.

reklama
KasiaMqrysia możesz brać antybiotyk specjalne dla kobiet w ciąży ! Ja osobiście nie brałam ale moja mama jak był a ciąży z siostra , i moja najlepsza przyjaciółka tez jak miała straszne zapalenie pęcherza także to nawetjest wskazane żebyś wzięła ! :-)

KasiuMarysiu idź do lekarza on dobrE wie co ci dać ! Właśnie jeśli niewyleczysz a jest ropa to moze dziecku zaszkodzić a antybiotyk właśnie wyeliminuje wszystkie złe bakterie ! Także śmigaj szybciutko

Marysiu mi kiedys zaprzyjazniona dentystka powiedziala jak bylam w ciazy zeby nie robic wogole zdjecia rtg bo te ich zabezpieczenia nic nie daja, mowila ze wolala by stracic zeba niz przeswietlic sie w ciazy

Ja robiłam zdjęcie rtg szczęki miesiąc temu , zakładają ci taki kaftan na całe ciało jak jesteś w ciąży , i nic ci nie grozi ! Ja robiłam bo mi strasznie krwawiły dziąsła !
A antybiotyki sa ! Specjalne dla kobiet w ciąży wiec lepiej wyleczyć niż wyrywać !

reklama
To co to za lekarz jak nie wie jakie antybiotyki dla kobiet w ciąży ? Kurczę spróbuje skontaktować tą moja przyjaciółkę jak sie nazywał ten jej antybiotyk co brała w ciąży moze bedzie pamietać bo mały juz ma 15 miesięcy . 2 razy go brała w ciąży raz na anginę raz na zapalenie pęcherza .

Do góry