reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Witam dziewczynki;)

Aniu tak bardzo mi przykro ze tak to sie skonczylo ,ze nie wiem co napisac. Trzymaj sie jakos kochana i nie poddawaj sie musisz byc silna bo masz dla kogo taka byc. Wierze ze wszystko sie ulozy.

Ola czekamy na dobre wiesci;*

Witam!
Nieśmiało, po cichutko dołączam do staraczek :-D poprzednie dwie ciąże staraliśmy się 1 cykl, mamy nadzieję, że i tym razem szybko się uda.
Pozdraiwam-Ania i 3 facetów :-D

Dziewczyny o 3 obudził mnie ból zęba, już pasta nie pomaga. Paracetamol pomógł na 2 h, o 5 zatrulam zęba spirytusem, myślałam że to koniec. Znowu boli... Na początku ciąży byłam u dentysty i nie wiedział jaki antybiotyk mi dać, a jak poszłam do mojej doktorki to tylko powiedziała, że z grupy penicyliny. Gdzieś czytałam ze Duomox nie jest szkodliwy. Nie wiem co robić, bo na pewno będzie mi kazał brać antybiotyk. Brała któraś z was coś takiego w ciąży?

reklama
Do góry