reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

My tu zbiorczo kciuki trzymamy i jak juz pisalam sukcesywnie spadamy do dolnej tabelki, wiec wierzyc dziewczyny. To taki cud, ktorego kazda doswidczy. :-)

reklama
India9 chciałam poczytać jakieś fora o tym zastrzyku, ale baaardzo mało tego, pocieszające jest to, że mimo to babeczki piszą o udanych cyklach po nim ;)
Poza tym mam 100% zaufanie do mojego Gina i wiem, że zrobi wszystko, żeby mi pomóc ;)
a fasolka się pojawi, jak będzie na to gotowa ;)

Nuska ja kiedyś pisałam na forum z dziewczynami z pco i wiele brało w pewnym momencie tabsy albo zastrzyki na pękanie tylko to było pyro coś tam i to bardzo ciężko było dostać (może juz wycofali? ) i zachodziły z sukcesem wiec trzymam kciuki mocno :)

Pewnie, ze tak. Wiadomo, im szybciej tym szybsza radosc i spelnienie, ale to jest takie na przekor, ze zadna nie wie kiedy sie uda. To frustrujace i wymagajace wiele cierpliwosci i dlatego to laski rodza i nosza dzieci pod sercem a nie faceci. Ci to by odpuszczali po pierwszym niepowodzeniu :p ja sie starajac w pierwszej ciazy pocieszalam tym, ze przeciez dzieci rodza sie caly czas i ktos je musi rodzic, wiec i mnie sie uda :-)

Ale śliczne macie te maleństwa :*

Nuśkaaa czekam na opinie tego zastrzyku :)

A u mnie jak to Ania nazwała krew się polała. Pójdę na badania w poniedziałek, gdyby tam nic nie wkladala to bym nie wiedziała że coś tam brązowego jest, więc uznam że dziś 1dc, a jak hormony wyjdą źle to lekarz będzie musiał się bardziej postarać :)

reklama
Hej ja nie mogłam wejść na forum pół dnia.

Super dziewczyny , że dzidzie w porządku. Piękne maluchy :*

Staraczki nie tracce nadziei kochane :****

Do góry