reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziekuje, kochane, bardzo <3 chyba wierzycie we mnie bardziej niz ja sama w siebie..

Nadal cus mi Wiki "podpadasz" ciazowo. No takie jakies przekonanie. Dopoki nie powiesz "krew sie leje" to nie uwierze ze masz okres!

A co doo aut to dobrze, ze masz takiego obeznaniucha przy boku. Ja tez tak samo jakk Ty przy M.sie nauczyylam czegos wiecej, co bym w zyciiu nie powiedziala, ze to mnie zainteresuje!
A macie cos konrwtnego na oku czyy tal ogolnie szukacie?

Aga, idz Ty kobito do ginekologa. Niech Ci wywola @, bo moze i sie blokujeesz prrzez stres, ze @ nie ma. A tak nowy cykl nowe starania :)

Zyciowa Misiu moj, odpoczywaj Ty sobie. Zeby Cie nic nie bolalo, no bo jak te bllizniaki beda rosly to dopiero sie nadzwigasz!

Dorcia, dobrze, ze zajelas sie ogroodem, szybfiej cAs umyka do ppowrotu meza. Dlugo tak bedzie z tymi jeego wyjazdami? Czy jest jakas inna opcja na pozniej w zanadrzu?

Indiaa <3 jejuniu, takie zdjecia sa najpiekniejsze. Zaden fotograf za milion dolcow supernowym aparatwm piekniejszego nie zroobi niz to z usg!

KasiaMarysia, dawaj brzucha! <3

reklama
India9 jestem, jestem ;) stale was czytam tylko się nie udzielam ;)
Chyba jakoś się nie wpasowałam na forum, bo kilka razy jak pisałam, nie było odzewu i jakoś pisać przestałam.

Buziaki dla brzuszków i kciukasy za staraczki ;*

Dosmazam kurczaczka i korzystajac z lekko woolniejszego wreszcie wieczoru ide ogladac z M. NIEZGODNA. I Kosoglosa mamm do nadrobienia, ale najpierw Niezggodna!

Buziaki dla Was, bede zerkac oczywisir, bo Dzwonek po wizycie miala dac znac ;**

ale fajny okraglutki :) a ile przytylas juz? ja się strasznie boje o wagę :(

Od początku ciąży? w 14 tyg ważyłam 63,500 a przed ciążą 60-61 kg.

Jejku ja się boję cokolwiek pisać apropo waszych przyszłych ciąż, bo byłam pewna u Madzi a jednak nic z tego :'( ja po cichu trzymam kciuki i będę się cieszyć z waszych fasolek.

Jestem juz po wizycie troche zeszlo bo jeszcze apteki otwartej szukalismy.
Ciesze sie jest jak narazie wszytko dobrze ,dzidzia rosnie juz nawet wyprzedzila o dwa dni termin z om i fikala w brzuchu :) serduszko tez posluchalam a i tez juz usg bylo przez brzuch . Wypisala mi jakis syrop przeciw wymiotom niby mowila ze 100 % bezpieczny wiec chyba wyprobuje i krem na infekcje bo jakas sie przyplatala, pewnie przez swieta za duzo slodyczy

AniaH pewnie że wierzymy :) ktoś musi jak Ty wierzysz za mało, a jak krew się będzie lała to dam znać jutro.
Co do auta szukamy kangoo albo berlingo, lub coś podobnego bo to autko do pacy ma być.
Nuśka pisz :) czasem się na jakiegoś posta nie odpisze bo tyle ich tu jest.

reklama
India9 jestem, jestem ;) stale was czytam tylko się nie udzielam ;)
Chyba jakoś się nie wpasowałam na forum, bo kilka razy jak pisałam, nie było odzewu i jakoś pisać przestałam.

Buziaki dla brzuszków i kciukasy za staraczki ;*
Bo w takim tloku ciezko czasem kazdemu odpisac i umykaja posty. Nie zrazaj sie, chyba kazda z nas co najmniej raz spotkal brak odzewu w jakims temacie :-)

Do góry