reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Doti tak tak :) szczególnie, ze jestem uczulona na dwie grupy antybiotyków na ktore paciorek jest wrażliwy :tak: i już jak bylamw ciaży z Sebciem to był problem jaki antybiotyk podać:tak:

stokrotka oj to ta ginka dziwna ze nie zareagowala na uplawy:/ zycze zeby szybko sie udalo wygonic to dziadostwo a co dostalas na tego grzyba? &&&&& za piatkowa wizyte oby sie wszystko poprawilo:* ale Ty masz roznice miedzy terminami- miesiac -masakra hehe tzn niby ten z OM jest wazniejszy i na Niego patrza w szpitalu takze w razie "W" badz gotowa:*

Risia mam nadzieje ze sie zgra jakos tak zawsze razniej i juz sie przyzwyczailam do "wspolnego" wizytowania:)super ze brak paciorka u mnie tez chociaz to na pocieszenie tego skaczacego cisnienia

malenstwo oby wyniki byly ok

Kasia P-P super wiesci ogromne gratki.....jak widac do konca nic nie wiadomo obysmy wszystkie tylko takie dobre wiesci juz do konca slyszaly:*

dostałam antybiotyk Pimafucin
w kwestii lekarza to ten nowy słowem się nie odezwał w kwestii rożnicy terminów, ja wiem ,że to duży rozstrzał, ale co poradzę :no: no i nie mam zamiaru rodzić według OM ;-) niech sobie junior jeszcze zaczeka :tak: nie ma się do czego spieszyć :-D

w kwestii lekarza to ten nowy słowem się nie odezwał w kwestii rożnicy terminów, ja wiem ,że to duży rozstrzał, ale co poradzę :no: no i nie mam zamiaru rodzić według OM ;-) niech sobie junior jeszcze zaczeka :tak: nie ma się do czego spieszyć :-D

tez bralam ale jakos specjalnie nie pomogl. otworzyc to cholerstwo strasznie ciezko, paznokcie polamalam ;/. w kwestii rozstrzalu myslalam ze tylko ja taka 'podzielona' :p

ja tez po szpitalu dostalam Pimafucin bo jakies bakterzysko sie przyplatalo, kazali aplikowac 1 na tydzien do konca ciazy i poki co po 4 tyg jest oki ale zapobiegawczo biore takze licze ze i Tobie pomoze:)

tez bralam ale jakos specjalnie nie pomogl. otworzyc to cholerstwo strasznie ciezko, paznokcie polamalam ;/. w kwestii rozstrzalu myslalam ze tylko ja taka 'podzielona' :p

ja zawsze przy aplikowaniu mialam przy sobie nozyczki bo rzeczywiscie otworzyc to opakowanie to nielada wyczyn:p

reklama
Risia, malenstwo i reszta za jutrzejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
my tez jutro wizytujemy i prosimy o mocne kciuki zebysmy grzecznie do domku wrocily bo do szpitala Nam nie spieszno a wiem ze Wasze kciuki dzialaja cuda :))

Do góry