reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
ja tam nie wierzę w te 29 tyg :no: to było usg z NFZ - 5 min na każda pacjentkę :no:

no mialam tak samo z waga malego. a teraz robilam w lux medzie i sie dowiedzialam paru rzeczy m.in ze ciaza troszke 'wieksza'. jesli masz mozliwosc to zrob gdzies indziej. bo tak naprawde wiele zalezy od sprzetu i samego wykonujacego badania-mi kolezanka polecila dr Slodkiego z lux medu i jestesmy z M bardzo zadowoleni. a moze do medicoveru bys poszla jak kiedys pisalas ze bylas na polowkowym? czy nie bardzo?

dzis bylam w szpitalu na kontroli.... i skurczy brak:-) szyjka dalej 2,7cm czyli sie nie skrucila od piatku:-) jutro mam isc do mojej ginekolog znowu na kontrole i CTG
Mam pismo ze szpitala-w sensie ich obserwacje... i ze moja ginekolog ma sie ze szpitalem skontaktowac i omowic moj przypadek... Wyslali mnie do domu ale nakaz lezenia mam ...Ale ciesze sie ze sie nic nie pogorszylo no i nie ma jak w domu :-)

dzis bylam w szpitalu na kontroli.... i skurczy brak:-) szyjka dalej 2,7cm czyli sie nie skrucila od piatku:-) jutro mam isc do mojej ginekolog znowu na kontrole i CTG
Mam pismo ze szpitala-w sensie ich obserwacje... i ze moja ginekolog ma sie ze szpitalem skontaktowac i omowic moj przypadek... Wyslali mnie do domu ale nakaz lezenia mam ...Ale ciesze sie ze sie nic nie pogorszylo no i nie ma jak w domu :-)

trzymam kciuki za to żebyś wytrzymała
a niech Twoje maleństwo będzie tam grzeczniutkie
leżakuj i dbaj o siebie

reklama
robie sie zeschizowana mamuska... dziewczyny a czy Wy na opisie USG czy na zdjeciach macie rozbieznosc w pomiarach miedzy np glowka a nozka? chodzi mi o rozbieznosc 3,4tyg. i co Wam na to lekarze mowia?

Do góry