reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
och dziewuchy ... medytować żeby ciśnienia pospadały i skurczybyki poszły sobie :angry: no i zaciskać nóżki !!
Trzymajcie sie a my będziemy trzymać kciuki

O kurczaczek!
Dziewczyny trzymam kciuki za Was i za wasze maleństwa!!!

Powiedzcie mi dziewczyny jak mierzycie sobie ciśnienie to jaki macie puls?
Ja dziś mierzyłam bo źle sie czułami i miałam 124 i nie wiem czy to dobrze bo ciśnieniomierz zaczął pikac.
Teraz mierzyłam i mam 89

Hej a ja wpadłam zameldowac ze jade na IP,od wczoraj skacze mi cisnienie,mam ok 140 na 90 ale dzis miałam tez nawet 161 na 95.Teraz mam niecałe 140 ale to i tak duzo jak na mnie bo do tej pory miałam dosyc niskie.Moze zbadaja i wypusza a moze zatrzymaja ze 3 dni.Trzymajcie kciuki:tak:
oj nie dobrze wysokie ciśnienie wskazuje na stan przedrzucawkowy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby to było tylko ciśnienie

swoją droga coś nie tak z tym ciśnieniem, też wczoraj fatalnie się czułam i miałam wysokie ciśnienie, ale na szczęście spadło

babydoll &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby nie było nic poważnego, niech malutka poczeka, no moja też lubi mi tam grzebać gdzie nie trzeba, ale na szczęście u mnie szyjka ok

Bunny ja mam zawsze kolo 100 i więcej i też mi pika bo normalnie to za dużo, ale pytałam lekarza i powiedział, że w ciąży to normalne bo serce szybciej pracuje bo ma więcej krwi do przetaczania

O kurczaczek!

Ja dziś mierzyłam bo źle sie czułami i miałam 124 i nie wiem czy to dobrze bo ciśnieniomierz zaczął pikac.
Teraz mierzyłam i mam 89
Ja mam stale niskie cisnienie, za to skoki pulsu okropne, nawet do 200 bywalo. musze wtedy usiasc, bo mi sie robi słabo. lekarz mi mowil ze to normalne, znaczy zdarza sie i tego sie nie leczy.

oj 3mam mocno kciukasy za dziewczyny :tak:

ja już po usg...no i jak zwykle mam mieszane uczucia...
dzieć główką w dół, łożysko z tyłu, pępowina póki co z dala od baby, według pomiarów jestem w 29 tyg :no::wściekła/y:a nie w 31:baffled: synek waży około 1800-nie sądzicie ,że to mało?

reklama
Hej a ja wpadłam zameldowac ze jade na IP,od wczoraj skacze mi cisnienie,mam ok 140 na 90 ale dzis miałam tez nawet 161 na 95.Teraz mam niecałe 140 ale to i tak duzo jak na mnie bo do tej pory miałam dosyc niskie.Moze zbadaja i wypusza a moze zatrzymaja ze 3 dni.Trzymajcie kciuki:tak:

kochana trzymam kciuki i mam nadzieję, ze dasz znać jak wrócisz :tak:

ja juz po wizycie... i u mnie nie ma dobrych wiesci:no: dzisz mam jechac do szpitala!!!!!!!!! mialam robione CTG i mam skurcze.... pani doktor powiedziala ze to za wczesnie,zbadala mi szyjke no i jest krotka,mowila ze jak mala mi tam zacznie gberac to moze mi sie zaczac otwierac-dlatego mam jechac do szpitala na obserwacje.... na wekend napewno-a dalej sie okaze.... mala wazy 1800 powiedziala ze troszke malo-ale nie na tyle zeby sie tym przejmowax-ze ogolnie z dzidzia jest wszystko ok....
zamartwiam sie:dry: poki co leze i czekam na meza az wroci z pracy-zeby mnie zawiozl.... a na zlosc chyba padl mu telefen albo sie rozladowal-wiec musze poczekac az skonczy prace.... trzymcie kciuki!!!!

trzymam kciuki

O kurczaczek!

Teraz mierzyłam i mam 89

monitoruj i powiedz lekarzowi na wizycie :tak:

oj 3mam mocno kciukasy za dziewczyny :tak:

ja już po usg...no i jak zwykle mam mieszane uczucia...
dzieć główką w dół, łożysko z tyłu, pępowina póki co z dala od baby, według pomiarów jestem w 29 tyg :no::wściekła/y:a nie w 31:baffled: synek waży około 1800-nie sądzicie ,że to mało?

a dlaczego za mało?? mój w 30 tc ważyl 1300 po prostu urodzisz małe dziecko i juz nie masz sie czym martwić każde dziecko rośnie inaczej

Do góry