P
patrysia*
Gość
Ojj na takie wieści to ja nie czekałam
kciuki aby córcia poczekała &&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj nie dobrze wysokie ciśnienie wskazuje na stan przedrzucawkowy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby to było tylko ciśnienieHej a ja wpadłam zameldowac ze jade na IP,od wczoraj skacze mi cisnienie,mam ok 140 na 90 ale dzis miałam tez nawet 161 na 95.Teraz mam niecałe 140 ale to i tak duzo jak na mnie bo do tej pory miałam dosyc niskie.Moze zbadaja i wypusza a moze zatrzymaja ze 3 dni.Trzymajcie kciuki![]()
Ja mam stale niskie cisnienie, za to skoki pulsu okropne, nawet do 200 bywalo. musze wtedy usiasc, bo mi sie robi słabo. lekarz mi mowil ze to normalne, znaczy zdarza sie i tego sie nie leczy.O kurczaczek!
Dziewczyny trzymam kciuki za Was i za wasze maleństwa!!!
Powiedzcie mi dziewczyny jak mierzycie sobie ciśnienie to jaki macie puls?
Ja dziś mierzyłam bo źle sie czułami i miałam 124 i nie wiem czy to dobrze bo ciśnieniomierz zaczął pikac.
Teraz mierzyłam i mam 89
Hej a ja wpadłam zameldowac ze jade na IP,od wczoraj skacze mi cisnienie,mam ok 140 na 90 ale dzis miałam tez nawet 161 na 95.Teraz mam niecałe 140 ale to i tak duzo jak na mnie bo do tej pory miałam dosyc niskie.Moze zbadaja i wypusza a moze zatrzymaja ze 3 dni.Trzymajcie kciuki![]()
ja juz po wizycie... i u mnie nie ma dobrych wiescidzisz mam jechac do szpitala!!!!!!!!! mialam robione CTG i mam skurcze.... pani doktor powiedziala ze to za wczesnie,zbadala mi szyjke no i jest krotka,mowila ze jak mala mi tam zacznie gberac to moze mi sie zaczac otwierac-dlatego mam jechac do szpitala na obserwacje.... na wekend napewno-a dalej sie okaze.... mala wazy 1800 powiedziala ze troszke malo-ale nie na tyle zeby sie tym przejmowax-ze ogolnie z dzidzia jest wszystko ok....
zamartwiam siepoki co leze i czekam na meza az wroci z pracy-zeby mnie zawiozl.... a na zlosc chyba padl mu telefen albo sie rozladowal-wiec musze poczekac az skonczy prace.... trzymcie kciuki!!!!
O kurczaczek!
Dziewczyny trzymam kciuki za Was i za wasze maleństwa!!!
Powiedzcie mi dziewczyny jak mierzycie sobie ciśnienie to jaki macie puls?
Ja dziś mierzyłam bo źle sie czułami i miałam 124 i nie wiem czy to dobrze bo ciśnieniomierz zaczął pikac.
Teraz mierzyłam i mam 89
oj 3mam mocno kciukasy za dziewczyny
ja już po usg...no i jak zwykle mam mieszane uczucia...
dzieć główką w dół, łożysko z tyłu, pępowina póki co z dala od baby, według pomiarów jestem w 29 tyga nie w 31
synek waży około 1800-nie sądzicie ,że to mało?