reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

takze gratuluje udanych wizyt:))
ja tez mialam dzisiaj wizyte. wszystko niby ok choc pojawił sie jakis mały polipek.. podobno nie grozny to tez nic na niego nie dostałam... usg po raz pierwszy mi nie zrobili bo mialam badanie prenatalne 2tyg. temu, i czuje taki niedosyt:( hemoglobina w miare dobra, ale dlaej mam brac tabletki i dostalam dodatkowo jakis Żurawit na drogi moczowe- niby zapobiegawczo przed jakas bakteria bo wszystko jest ok z moim moczem. Nastepna wizyta 16.08 i bedziemy pobierac wymaz.. a pozniej juz wizyty co tydzien:szok:

reklama
NAGAPALMA 20 lipca godz.16:30

JUMABE
20 lipca

BABYDOLL
20 lipca godz.9:00

STOKROTKA 20 lipca usg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-):-):-)

martusia to duży chłopak Wam rośnie:tak: a termin masz dzień po mnie he he
gorgusia u ciebie to już w każdej chwili może się zacząć, stresik jest?
kasiazabka uuuu tu się szykuje spora kobietka:tak:
emilka no czas leci po 16 będziesz już miała ciążę donoszoną i wszystko może się zdarzyć:szok:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze wizyty

a ja chyba zapomniałam napisać o wizycie ze środy, ale w sumie nie ma o czym pisac, bo jak się ginka dowiedziała,że się przeprowadzam to już olała mnie totalnie (tak jaby wczesniej bardzo sie mną przejmowała :-D )
morfologia trochę spadła, położna pytała czy się nie przeziębiłam...mocz ok; szyjka niby ok, dzieć podobno głowką w dół, ciekawe jak ona to wymacała :baffled:
wymaz kazała zrobić w 36 tyg dopiero...
zaświadczenie od lekarza obiecali mi przesłać poczta na nowy adres...

dziś usg napiszę wieczorkiem co i jak

Hej a ja wpadłam zameldowac ze jade na IP,od wczoraj skacze mi cisnienie,mam ok 140 na 90 ale dzis miałam tez nawet 161 na 95.Teraz mam niecałe 140 ale to i tak duzo jak na mnie bo do tej pory miałam dosyc niskie.Moze zbadaja i wypusza a moze zatrzymaja ze 3 dni.Trzymajcie kciuki:tak:

reklama
ja juz po wizycie... i u mnie nie ma dobrych wiesci:no: dzisz mam jechac do szpitala!!!!!!!!! mialam robione CTG i mam skurcze.... pani doktor powiedziala ze to za wczesnie,zbadala mi szyjke no i jest krotka,mowila ze jak mala mi tam zacznie gberac to moze mi sie zaczac otwierac-dlatego mam jechac do szpitala na obserwacje.... na wekend napewno-a dalej sie okaze.... mala wazy 1800 powiedziala ze troszke malo-ale nie na tyle zeby sie tym przejmowax-ze ogolnie z dzidzia jest wszystko ok....
zamartwiam sie:dry: poki co leze i czekam na meza az wroci z pracy-zeby mnie zawiozl.... a na zlosc chyba padl mu telefen albo sie rozladowal-wiec musze poczekac az skonczy prace.... trzymcie kciuki!!!!

Do góry