reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Szkoda tylko, że robienie Wam po złości daje jej satysfakcję, ale za to szkodzi Małej.
no tego nie zrozumiesz . Ona ogólnie jest typem osoby która uważa się świat kręci się wokół niej i wszystko powinno być tak jak ona chce . Ona nigdy nie pyta ona informuje . Jak jechała na wakacje ( które wypadały w tygodniu kiedy ma dziecko ) nie zapytała czy możemy ją odebrać czwartek piątek bo ona jedzie i to nie wiem z jakimś wyprzedzeniem , tylko tydzień czy dwa wcześniej napisała że ona jedzie i mamy ją odebrać bo jej nie będzie . Nie no historii mogłabym wam opowiedzieć sporo ale lepiej nie . No a mała na tym poczesci korzysta bo dzięki tej ich relacji i opieki jaka na ten moment jej może więcej i ma więcej ( zabawek , wyjść na bawialnie , prezentów itd.)

reklama
W sytuacji kiedy mój mąż się ze mną związał potrafiła powiedzieć mu że on będzie miał napewno drugie dziecko więc to nie jest mi potrzebne i żeby oddał jej opiekę całkowita . No szalona kobieta , ja mówię jak mogła tak powiedzieć 🫨
Co za zawistne babsko.. Jak się dowie, że jesteś w ciąży to oszaleje z zazdrości 🙈

No a mała na tym poczesci korzysta bo dzięki tej ich relacji i opieki jaka na ten moment jej może więcej i ma więcej ( zabawek , wyjść na bawialnie , prezentów itd.)
Przepraszam, ale "korzysta" to jest ostatnie określenie, jakiego uzylabym w odniesieniu do tej sytuacji. Myślę, że dla 6-latki doświadczenie opieki naprzemiennej i batalii rodziców jest ekstremalnie trudne i korzystałabym tutaj ze wsparcia psychologa. Zwłaszcza gdy szykują się kolejne duże zmiany

no tego nie zrozumiesz . Ona ogólnie jest typem osoby która uważa się świat kręci się wokół niej i wszystko powinno być tak jak ona chce . Ona nigdy nie pyta ona informuje . Jak jechała na wakacje ( które wypadały w tygodniu kiedy ma dziecko ) nie zapytała czy możemy ją odebrać czwartek piątek bo ona jedzie i to nie wiem z jakimś wyprzedzeniem , tylko tydzień czy dwa wcześniej napisała że ona jedzie i mamy ją odebrać bo jej nie będzie . Nie no historii mogłabym wam opowiedzieć sporo ale lepiej nie . No a mała na tym poczesci korzysta bo dzięki tej ich relacji i opieki jaka na ten moment jej może więcej i ma więcej ( zabawek , wyjść na bawialnie , prezentów itd.)
Strasznie to smutne.
Dla małej dwa domy to trudna sprawa, a jeszcze mamuśka z takim zachowaniem. Trzymam mocno kciuki, żeby nie robiła Wam pod górkę, ale już widzę, że to typ zawistnej kobiety. Tobie stres nie jest potrzebny, więc staraj się olewać jej zachowanie i cieszyć swoim dzidziusiem 🥰😁.

reklama
Do góry