reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
lotka dopsialas mnie na 30ego?

sorki ze nikomu nic nie odpisuje co do wizyt ale krew mnie zalewa ze ja moge poznac plec i miec polowkowe dopiero za 3 tygodnie i to jak dobrze pojdzie
martusia nie jesteś sama ja tez strasznie sie juz niecierpliwie wprawdzie chodze prywatnie ale mój lekarz powie mi dopiero w maju jaka płeć siedzi w moim brzuszku

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&
i zazdroszcze polowkowych, ja najchetniej jeszcze raz bym poszla, tak mi sie podobalo heheheh

Dziewczyny ja też mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Życzę aby udało Wam się "kuknąć" kto tam siedzi w brzuszku, ale najważniejsze, żeby dzidzie zdrowe były!!!!!!!!!!

martusia1605- głowa do góry, bardzo szybko Ci miną te 3 tygodnie, ja siedzę jak na szpilkach bo jutro mam połówkowe i ogromną nadzieję na poznanie płci :tak:
FASOLKA &&&& za wizytę
BEACIA &&&& za wizytę
KRAKOWIANKA &&&& za wizytę, Pajkaa ma rację mój lekarz na ostatniej wizycie też próbował podejrzeć płeć, ale nasz zdolny dzidzik usilnie nie chciał nam pokazać co ma między nogami.
ewiczek3 &&&& za wizytę

reklama
Kobietki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, życzę samych pozytywnych wieści

Krakowianka cierpliwości, bobasek będzie się chciał ujawnić to się ujawni ;)

i najważniejsze żeby nasze dzieciaczki były zdrowe

Do góry