reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Pajkaa może już się nauczyła :D. Przy okazji jak znajdziesz tego linka to poczytam.

Zanetka ja też myślałam, że syn, ale w sumie jak będzie miała charakter jak mamusia to będzie w niej więcej genów męskich :))))))))))))))
Moja Babcia mawiała, że jak się rodzą dziewczynki to będzie pokój ;)

Pok to my mieliśmy na odwrót, do imion chłopców jestem przekonana - mamy 3 typy, a do dziewczynek ni w ząb :)

Axarai też się cieszę, że u Ciebie po wizycie wszystko ok

Joasia chyba przewaga kobitek ;) Mam nadzieję, że dopisała pogoda na grilowanie :)

Miłego weekendu życzę Babeczki :D

reklama
weronkazzz moj maz tez nastawiony na synka i mocno w to wierzy-i ja sie zarazilam ta mysla:-) i teraz jak cos ogladam to z mysla o chlopcu:-) he he ciekawe co bedzie-chociaz najwazniejsze zeby bylo zdrowe!!! Nastepna wizyta rowniez jak Ty 27.04 polowkowe :)
gorusia, ansure, kasia p-p super ze juz znacie plec dzieciaczkow:tak: Gratuluje!!!:-)

byle jakoś do tego piątku wytrzymać, jeszcze całe 12 dni... :/

reklama
Do góry