reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

hej Mamusie!
dopiero z zajęć wróciłam i piszę :) dziś o 14 byłam na usg połówkowym... to będzie DZIEWCZYNKA!!!! ależ ja mam instynkt hehe cała rodzina wmawia mi że tak ładnie wyglądam na chłopczyka...nom a Mężul pewnie będzie w szoku, za godzinę ma wrócić to wtedy mu powiem.
Dziewczynki, wiecie co moja Mała dziś robiła podczas usg???? całowała swoją pępowinę i próbowała do buzi włożyć.... niesamowite uczucie, jak się coś takiego widzi..
a poza tym termin porodu identyczny jak z OM, serce w normie, wszystko w normie..achh jak się cieszę...

reklama
Pajkaanie strasz mnie :D ja ją lubię. Mam wielu znajomych, którzy mają o niej dobre zdanie. Wielu przekreślonym pomogła ;)

Lenkka gratuluję córy, u mnie też stawiali na syna. Mój tato powiedział, że znowu nie zostanie dziadkiem :/
Głodna była więc chciała wszamać co pod ręką :))))))))

Ostatnio same dziewczynki nam się ukazują :-)
do__ti- cieszę się że wszystko z dzidzią dobrze, no i gratuluję córeczki :tak:
lenkka- super że wszystko z maluchem dobrze, i również gratuluję córeczki :tak: Twoje przeczucie się sprawdziło ciekawa jestem jak będzie u mnie ja myślę, że będzie syn-zobaczymy ;-)

Hallo Kobitki! My po wczorajszej wizycie. Pajeczko wypisz mnie z 20, bo przełożyli mi wizytę na wczoraj, ze względu na kontrole po szpitalu. Mimo, że się tak broniłam przed tym piątkiem 13, to i tak musiałam iść;-) Na szczęście wszystko w porządku, wizyta macana, ale wszystko ok:-D
Do_ti Gratuluję Córeczki!!!!
Lenkka Gratuluję Córeczki!!!!

reklama
Ansure jeszcze raz gratulacje Coreczki:)w domu radosc hehe skoro to pierwsza w Rodzince:)a szal zakupow hehe ja cos o tym wiem tez sie na to nastawiam na koniec kwietnia kiedy mamy nadzieje poznac Naszego tajemniczego Lokatora:)wypoczywaj teraz na L4 i jak lekarz mowil zero stresu:*

do_ti gartki wizyty no i Coruni fajnie ze kolejne z Was poznaja plec Malenstwa ciekawe jak tam ogolnie wypadaja przewaga Chlopcow czy Dziewczynek hehe a moze ktos to zliczyl:p

lenkka no to moje gratulacje kolejna Pipucha hurrrra a Malutka juz od malego cwiczy buziaki hehe w okolicach 16-tki dojdzie do perfekcji:D

axari ciesze sie ze wszystko oki:)

Ponadrabiane takze do niedzieli Kochane mykam grillowac:*

Do góry