reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

hej Mamusie!
dopiero z zajęć wróciłam i piszę :) dziś o 14 byłam na usg połówkowym... to będzie DZIEWCZYNKA!!!! ależ ja mam instynkt hehe cała rodzina wmawia mi że tak ładnie wyglądam na chłopczyka...nom a Mężul pewnie będzie w szoku, za godzinę ma wrócić to wtedy mu powiem.
Dziewczynki, wiecie co moja Mała dziś robiła podczas usg???? całowała swoją pępowinę i próbowała do buzi włożyć.... niesamowite uczucie, jak się coś takiego widzi..
a poza tym termin porodu identyczny jak z OM, serce w normie, wszystko w normie..achh jak się cieszę...

reklama
Pajkaanie strasz mnie :D ja ją lubię. Mam wielu znajomych, którzy mają o niej dobre zdanie. Wielu przekreślonym pomogła ;)

Lenkka gratuluję córy, u mnie też stawiali na syna. Mój tato powiedział, że znowu nie zostanie dziadkiem :/
Głodna była więc chciała wszamać co pod ręką :))))))))

Ostatnio same dziewczynki nam się ukazują :-)
do__ti- cieszę się że wszystko z dzidzią dobrze, no i gratuluję córeczki :tak:
lenkka- super że wszystko z maluchem dobrze, i również gratuluję córeczki :tak: Twoje przeczucie się sprawdziło ciekawa jestem jak będzie u mnie ja myślę, że będzie syn-zobaczymy ;-)

Hallo Kobitki! My po wczorajszej wizycie. Pajeczko wypisz mnie z 20, bo przełożyli mi wizytę na wczoraj, ze względu na kontrole po szpitalu. Mimo, że się tak broniłam przed tym piątkiem 13, to i tak musiałam iść;-) Na szczęście wszystko w porządku, wizyta macana, ale wszystko ok:-D
Do_ti Gratuluję Córeczki!!!!
Lenkka Gratuluję Córeczki!!!!

reklama
Ansure jeszcze raz gratulacje Coreczki:)w domu radosc hehe skoro to pierwsza w Rodzince:)a szal zakupow hehe ja cos o tym wiem tez sie na to nastawiam na koniec kwietnia kiedy mamy nadzieje poznac Naszego tajemniczego Lokatora:)wypoczywaj teraz na L4 i jak lekarz mowil zero stresu:*

do_ti gartki wizyty no i Coruni fajnie ze kolejne z Was poznaja plec Malenstwa ciekawe jak tam ogolnie wypadaja przewaga Chlopcow czy Dziewczynek hehe a moze ktos to zliczyl:p

lenkka no to moje gratulacje kolejna Pipucha hurrrra a Malutka juz od malego cwiczy buziaki hehe w okolicach 16-tki dojdzie do perfekcji:D

axari ciesze sie ze wszystko oki:)

Ponadrabiane takze do niedzieli Kochane mykam grillowac:*

Do góry