reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Kasiu bądź dobrej myśli. Niezłe masz plany co do porodu. Niesamowite. Ale tak to już jest z tym planowaniem, że nie zawsze idziewszystko tak jak my chcemy. A najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa :)))

Gorgusia gratuluję udanej wizyty, no i synusia. Grzeczny chłopczyk ;)
Ja mogę pomarzyć o nie przekroczeniu 80 :))))))))))

Szysza, Szysza :D cierpliwości. Jak będzie miał dzidzia się ujawnić to się ujawni ;)

Pajkaa też już tam kilka razy leżałam z różnych powodów, pielęgniarki są rewelacyjne, no i moja lekarka tam jest - co dla mnie najważniejsze :)
A i może się spotkamy... Nigdy nic nie wiadomo :D

Beacia masz prawo chcieć cesarkę i masz prawo mieć na ten temat swoje zdanie - szczególnie po przeżyciach. Wykonuje się ich coraz częściej. Pewnie ja też tak skończę, bo mam za wysokie skoki ciśnienia, ale kto to wie :)))

Ansure gratuluję udanej wizyty i córuni. Nie stresuj się, nie denerwuj, odpoczywaj... A z dzidzi serduszkiem na pewno będzie ok

Dziekuję za wszystkie zaciśnięte kciukasy za moją wizytę. Sama już nie umiem sobie znaleźć miejsca. A czas tak się niemiłosiernie wlecze :)))))))))) Ale staram się być dobrej myśli, choć różne głupoty mi przychodzą do głowy.

Postaram się odezwać jeszcze po wizycie ;)

Kochane u mnie córcia Amelka ujawniła się tak, że na 150% wiadomo, że dziewczynka :) Dobrze się rozwija (tak na tydzień do przodu :)), wygląda cudnie... na serduszku tylko ma małą plamkę i mamy ECHO SERDUSZKA 27.04.2012 - ponoć to często występuje i mam zakaz przejmowania się i stresowania.
Dostałam reprymende za stresy i 3 tyg. L4 (dzisiaj ostatni dzień w pracy)
Okazuje się, że moja infekcja to jakiś grzyb ..dostałam globulki i maść. Cieszę się, że będę w domu bo kto wie czy czegoś w pracy nie złapałam.
Mój M od razu zapowiada, że ma większą motywację na 2 dziecko hehehehe .

No, taka plamka się często zdarza u takich maluchów, a potem znika. Lepiej jednak sprawdzić i chuchać na zimne.
W pracy grzyba załapałaś... hahahahahahahaha Nie, no, wiem, to nie jest śmieszne, ale powstrzymać się nie mogę hahahahahahaha Gdzie Ty pracujesz???
Mój M na pewno nie ma większej motywacji przy drugim... on w ogóle nie ma żadnej motywacji...

dziewczynki, gorusia, ansure, kasia p-p, bardzo gratuluję chłopaka, dziewuszki i chłopaka!
jak ja bym już chciała znać tę płeć. u nas mój t. bardzo na synka nastawiony. do tego stopnia pewny swego, że i ja mu już uwierzyłam i powiem Wam teraz to nie wiem co będzie, jak się okaże kobitka ;) a tu jeszcze całe 2 tygodnie! połówkowe mam 27 kwietnia, dokładnie wtedy kiedy ansure będzie robić echo serduszka - już od razu trzymam kciuki: &&&&&&&&&&&&&

Mój mężullo mówi, że będzie dziewczynka a ja czuję, że będzie chłopiec. Ciekawe kto ma rację :-)
Do__ti- trzymam &&&& będzie dobrze :tak:
Gorgusia- super zdjęcia synusia, żadnych wątpliwości, że to chłopiec :tak:
Ansure- gratuluję córeczki, a za serduszko trzymam &&&& na pewno będzie dobrze ;-)
KasiaP-P- gratuluję syneczka, trzymam &&&& aby łożysko się podniosło :tak:

weronkazzz moj maz tez nastawiony na synka i mocno w to wierzy-i ja sie zarazilam ta mysla:-) i teraz jak cos ogladam to z mysla o chlopcu:-) he he ciekawe co bedzie-chociaz najwazniejsze zeby bylo zdrowe!!! Nastepna wizyta rowniez jak Ty 27.04 polowkowe :)
gorusia, ansure, kasia p-p super ze juz znacie plec dzieciaczkow:tak: Gratuluje!!!:-)

Dziewczynki ja tylko na moment chcialam pogratulowac wuizyt i &&&& za nastepne mnie nie bedzie do konca tyg bo wlasnie uciemy do rodzicow na wies na weekend takze doczytam i odpowiem kazdej z osobna po powrocie
buziaki i powodzonka:***

No to kochane kamień mi spadł z serducha.
Że też ze mnie musi być taki nerwus. Przed wizytą to już mnie bolały jajniki, brzuch i żołądek. O dziwo ciśnienie miałam tym razem dobre :)
Wyniki mogą być, bo lepsze niż ostatnio. Dodatkowo mam łykać od bólów żołądka i magnez - ale daruję sobie łykanie codziennie 2x1, jak będzie boleć to wtedy będę się zastanawiać :)
Z dzieciaczkiem wszystko ok.
I wiem już że będzie DZIEWCZYNKA ;)
teraz możemy zacząć zastanawiać się nad imieniem

a teraz trochę oddechu do 7.05 - połówkowe

reklama
Do_it gratuluję wizyty i córeczki:):):) co do Twojej ginki to gdzieś czytalam, ze lubi nacinać poza skurczami... i modfliłam sie, zeby na nia nie trafić :-D a znam tam prawie wszystkich lekarzy :-D no i moja ginka tez tam pracuje:):)

Ansure gratulacje córy:)

Do góry