reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Kasiu bądź dobrej myśli. Niezłe masz plany co do porodu. Niesamowite. Ale tak to już jest z tym planowaniem, że nie zawsze idziewszystko tak jak my chcemy. A najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa :)))

Gorgusia gratuluję udanej wizyty, no i synusia. Grzeczny chłopczyk ;)
Ja mogę pomarzyć o nie przekroczeniu 80 :))))))))))

Szysza, Szysza :D cierpliwości. Jak będzie miał dzidzia się ujawnić to się ujawni ;)

Pajkaa też już tam kilka razy leżałam z różnych powodów, pielęgniarki są rewelacyjne, no i moja lekarka tam jest - co dla mnie najważniejsze :)
A i może się spotkamy... Nigdy nic nie wiadomo :D

Beacia masz prawo chcieć cesarkę i masz prawo mieć na ten temat swoje zdanie - szczególnie po przeżyciach. Wykonuje się ich coraz częściej. Pewnie ja też tak skończę, bo mam za wysokie skoki ciśnienia, ale kto to wie :)))

Ansure gratuluję udanej wizyty i córuni. Nie stresuj się, nie denerwuj, odpoczywaj... A z dzidzi serduszkiem na pewno będzie ok

Dziekuję za wszystkie zaciśnięte kciukasy za moją wizytę. Sama już nie umiem sobie znaleźć miejsca. A czas tak się niemiłosiernie wlecze :)))))))))) Ale staram się być dobrej myśli, choć różne głupoty mi przychodzą do głowy.

Postaram się odezwać jeszcze po wizycie ;)

Kochane u mnie córcia Amelka ujawniła się tak, że na 150% wiadomo, że dziewczynka :) Dobrze się rozwija (tak na tydzień do przodu :)), wygląda cudnie... na serduszku tylko ma małą plamkę i mamy ECHO SERDUSZKA 27.04.2012 - ponoć to często występuje i mam zakaz przejmowania się i stresowania.
Dostałam reprymende za stresy i 3 tyg. L4 (dzisiaj ostatni dzień w pracy)
Okazuje się, że moja infekcja to jakiś grzyb ..dostałam globulki i maść. Cieszę się, że będę w domu bo kto wie czy czegoś w pracy nie złapałam.
Mój M od razu zapowiada, że ma większą motywację na 2 dziecko hehehehe .

No, taka plamka się często zdarza u takich maluchów, a potem znika. Lepiej jednak sprawdzić i chuchać na zimne.
W pracy grzyba załapałaś... hahahahahahahaha Nie, no, wiem, to nie jest śmieszne, ale powstrzymać się nie mogę hahahahahahaha Gdzie Ty pracujesz???
Mój M na pewno nie ma większej motywacji przy drugim... on w ogóle nie ma żadnej motywacji...

dziewczynki, gorusia, ansure, kasia p-p, bardzo gratuluję chłopaka, dziewuszki i chłopaka!
jak ja bym już chciała znać tę płeć. u nas mój t. bardzo na synka nastawiony. do tego stopnia pewny swego, że i ja mu już uwierzyłam i powiem Wam teraz to nie wiem co będzie, jak się okaże kobitka ;) a tu jeszcze całe 2 tygodnie! połówkowe mam 27 kwietnia, dokładnie wtedy kiedy ansure będzie robić echo serduszka - już od razu trzymam kciuki: &&&&&&&&&&&&&

Mój mężullo mówi, że będzie dziewczynka a ja czuję, że będzie chłopiec. Ciekawe kto ma rację :-)
Do__ti- trzymam &&&& będzie dobrze :tak:
Gorgusia- super zdjęcia synusia, żadnych wątpliwości, że to chłopiec :tak:
Ansure- gratuluję córeczki, a za serduszko trzymam &&&& na pewno będzie dobrze ;-)
KasiaP-P- gratuluję syneczka, trzymam &&&& aby łożysko się podniosło :tak:

weronkazzz moj maz tez nastawiony na synka i mocno w to wierzy-i ja sie zarazilam ta mysla:-) i teraz jak cos ogladam to z mysla o chlopcu:-) he he ciekawe co bedzie-chociaz najwazniejsze zeby bylo zdrowe!!! Nastepna wizyta rowniez jak Ty 27.04 polowkowe :)
gorusia, ansure, kasia p-p super ze juz znacie plec dzieciaczkow:tak: Gratuluje!!!:-)

Dziewczynki ja tylko na moment chcialam pogratulowac wuizyt i &&&& za nastepne mnie nie bedzie do konca tyg bo wlasnie uciemy do rodzicow na wies na weekend takze doczytam i odpowiem kazdej z osobna po powrocie
buziaki i powodzonka:***

No to kochane kamień mi spadł z serducha.
Że też ze mnie musi być taki nerwus. Przed wizytą to już mnie bolały jajniki, brzuch i żołądek. O dziwo ciśnienie miałam tym razem dobre :)
Wyniki mogą być, bo lepsze niż ostatnio. Dodatkowo mam łykać od bólów żołądka i magnez - ale daruję sobie łykanie codziennie 2x1, jak będzie boleć to wtedy będę się zastanawiać :)
Z dzieciaczkiem wszystko ok.
I wiem już że będzie DZIEWCZYNKA ;)
teraz możemy zacząć zastanawiać się nad imieniem

a teraz trochę oddechu do 7.05 - połówkowe

reklama
Do_it gratuluję wizyty i córeczki:):):) co do Twojej ginki to gdzieś czytalam, ze lubi nacinać poza skurczami... i modfliłam sie, zeby na nia nie trafić :-D a znam tam prawie wszystkich lekarzy :-D no i moja ginka tez tam pracuje:):)

Ansure gratulacje córy:)

Do góry