reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

axa - a mi m wypomnial, ze juz od tygodnia mowilam, ze jestem pewna, ze sie nie ud adzis plci sprawdzic :) no i prosze jak znam swoje dziecko! ewidentnie charakter ma po mnie ;-)

reklama
marta bedzie dobrze lekarze sa po to aby leczyc, maja wyniki wiec teraz niech dziala doktorek, pewnie cos przepisze i bedzie oki:*&&&&& za srode

pok to jest Dzidz hehe skrzyzowal nozki i tyle Wam pokaze heheh ale wazne ze zdrowo rosnie:)dobrze ze te krwawienia byly sporadyczne i oby nie wrocily:)fotki slodziutkie:)

MISIACZEK, JUMABE &&&&&& ZA JUTRZEJSZE WIZYTY CZEKAMY NA WIESCI:)

dzięki Dziewczyny za trzymanie kciuków :*

mi najbardziej zależało na tsh, bo mam niedoczynność tarczycy i się bałam, że lekarz źle dobrał dawkę ale widać, że skoro spadło dość sporo przez miesiąc to jest ta dawka dobra. mama mówi, że też miała podobne wyniki w ciąży, ale ja się doszukuję nie wiadomo czego - tak już mam. ale teraz idziemy w środę z wynikami i mam nadzieję, że coś one wyjaśnią czy coś ;).

co ja bym bez Was zrobiła :) :*

Ja też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Powodzenia dziewczyny!!!!!!!!!!
Ja mam w czwartek, ale im bliżej tym mam większe nerwy, och......

reklama
Martuś nie łam się. Najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok, a Ty o siebie dbaj i odpoczywaj. Spoko, luz i relax

Patrysia, Pok to tak jak u nas dla chłopczyka mieliśmy - Szymon, a okazało się, że będzie dziewczynka i teraz mamy problem :))))))))))))))))))

Pok kochana to gratuluję, że wszystko ok z dzidzią, a jak będzie czas to się ujawni - a może nie chcę. Już mały uparciuszek rośnie :D
Prędzej czy później się dowiesz ;)
A zdjątko superaśne

Anmika coś o tym wiem, tydzień przed wizytą już chodzę jak nakręcona, a dzień przed lepiej nie wchodzić mi w drogę :)))

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :D

Do góry