reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

Dziewczyny- naprawdę każdej z Was bardzo dziękuję. Jesteście wielkie!
Jutro rano tata ma mnie zawieźć. Z samego rana, bo o 7 już mam być w szpitalu. Jest szansa,że będę miała kompa,więc będę z Wami na bierząco.

Najbardziej mnie przeraża rozpoznanie na skierowaniu.... "poronienie zagrażające". A mój Synek ma się przecież dobrze. Dziś pokochałam Go jeszcze mocniej.

Jeszcze raz dziękuję.

Diagnozą na skierowaniu się wogole nie przejmuj , przy wypisie będziesz miała tak samo. Wiem bo sama też tak mam. Związane jest to z tym, że krwawiłaś. Nie pamiętam do którego tygodnia ciąży , ale piszą takie rozpoznanie standardowo. Takze tym sie nie przejmuj.

reklama
trzymajcie się babeczki, gorgusia, kciuki zaciśnięte, będzie dobrze, gratuluję synka!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witajcie. My juz leżakujemy. Mialam badanie i usg I wszystko jest w porzadku. Maleństwo ma sie dobrze. Waży juz prawie 200gr :) bedzie dobrze. Plamilam z nadzerki,bo mam tam stan zapalny niestety... ale w sumie lepiej,ze tak. Buziaki!

To dobrze kochana, ciesze sie razem z Tobą. Także głowa do góry :* żeby dzidzia nie czuła smutków mamusi :)
mi dzis humorek nie dopisuje wczoraj zle sie czulam, byłam słaba troche zwymiotowałam i cała noc głowa mi wirowała no i
zmartwilam sie tym co napisala gdynianka :( ja mam jeszcze 10 dni do wizyty zwariuje...

Hej, wczoraj byłam na wizycie kontrolnej z tym moim krwiakiem. Krwiak jeszcze jest, ale się organizuje, nic się nie powiększył na szczęście. A dzidek w świetnej formie, rozwija się prawidłowo, CRL już 9cm :)

Dziewczyny napiszcie mi na priv, ktora ma juz okreslona pleć to uzupełnię.
bo sama to chyba tego nie odnajdę, a nie chciala bym nikogo pominac :-)

Gorgusia cieszę się, że z maluszkiem wszystko dobrze.

Ryba gratuluję udanej wizyty.

Dzięki dziewczyny za info odnośnie USG połówkowego. Ja zapisałam się na USG 3d połówkowe do Krakowa i będę wtedy w skończonym 19t czyli właściwie już 20t - mam nadzieję, że to nie za wcześnie...

reklama
Demetrios ja mam połówkowe w 22tc ale przed i tak jeszcze bedziemy na kolejnym ze wzgledu na nerki , a dzis zadzwonila do mnie qmpelka i powiedziala ze jesli nadal bedzie mi si emocz zatrzymywal i nei splywal do pecherza to zaloza mi cewniki do moczowodu!!!! OBY NIE!!!
ALEBUR DZIELNA KOBIETO 3MAJ SIĘ !!!!
Gorgusia super że z maluszkiem jest dobrze a nadżerki właśnei to maja ze lubią krwawić w ciąży:( ale bedzie wsio oki i to najważniejsze!!!

Do góry