R
RiSiA
Gość
dziewczyny trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty - GORGUNIA daj kobniecznie znać jak tam po wizycie u Ciebie mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteśmy. Niby wszystko w porządku jeśli chodzi o Maleństwo i jego domek. Szyjka pozamykana, odpowiednio długa, łożysko przyklejone jak trzeba, a krwawie nie wiadomo skąd...
Jutro kładę się do szpitala na dokładniejsze badania. Mam tam być jakieś 3dni.
Serduszko bije jak trzeba i Małe jest już na tyle duże,że ledwo w ekranie się mieściłoa w sumie mieścił, bo lekarz potwierdził nam płeć- CHŁOPIEC.
Cieszę się,że jest ok, ale psychicznie jestem rozwalona...od samego początku ciąży jakieś przygody. Jestem zmęczona. Dla naszego Synka zrobię wszystko, ale nie wiem czy kiedykolwiek zdecyduję się na kolejne dziecko....
Wylałam dziś wiadro łez...najpierw ze strachu, później z radości,że słyszę serduszko i moje Dziecko żyje.
DZIĘKUJĘ wAM ZA WSPARCIE I KCIUKI!