reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki intymnie...

reklama
My na razie jesteśmy przed pierwszym razem, nie ma zabezpieczenia nie ma seksiku, bo na 3 dziecko jest za wcześnie.
kasiula11: A jak się czujesz po tych tabletkach?

Czy z "pierwszym razem" czekałyście do wizyty kontrolnej u ginekologa? Czy jak się czułyście dobrze to szalałyście? U mnie niby minęło 6 tygodni i nie wiem czy już bym mogła. Czuję się dobrze. Dzwoniłam do gin i niestety ale jutro jej nie ma :wściekła/y: i tak wypada dopiero wtorek 7 listopada bo wtedy tylko godziny nam odpowiadają (M jest w pracy i nie ma mnie kto zawieźć).

Też mam zamiar brać tabletki Cerazette bo tylko je można w trakcie karmienia ale myślałam że trzeba czekać do okresu.

Czy z "pierwszym razem" czekałyście do wizyty kontrolnej u ginekologa? Czy jak się czułyście dobrze to szalałyście? U mnie niby minęło 6 tygodni i nie wiem czy już bym mogła. Czuję się dobrze. Dzwoniłam do gin i niestety ale jutro jej nie ma :wściekła/y: i tak wypada dopiero wtorek 7 listopada bo wtedy tylko godziny nam odpowiadają (M jest w pracy i nie ma mnie kto zawieźć).

Też mam zamiar brać tabletki Cerazette bo tylko je można w trakcie karmienia ale myślałam że trzeba czekać do okresu.

Ja nie czekałam, przstałam krwawić, czułam się dobrze i szaleliśmy:-) choć ból na początku był. Kurde musze w końcu do gina się wybrać w pon stuknie 8tyg od porodu:baffled:

Ellsi myśmy szaleli juz po 16 dniach i narazie cały czas bez zabezpieczenia. Za tydzień idę do gina zeby spiralke przedyskutować i zobaczyć czy na USG jakiejś kropki nie ma;-)
Jak czujesz sie dobrze to probujcie.
Mambusia nasz pies to samo lize nas, ale A go wtedy ewakuuje na dół na kocyk i musi grzecznie czekać az skończymy. Synus narazie nas nie przylapal a corcia tak mocno spi ze armaty mogą strzelać i nic:-D

Choć ostatnio zanizamy statystyki bo zmęczenie bierze gore, a w dzien czasem nie ma jak:-(

reklama
Misiako - jak dobrze, że wiesz co czuje z tym lizaniem hihi. :-DNiestety nasz kudłaty łobuziak nie specjalnie słucha. Jest młoda. A przy jej lizaniu nie specjalnie można się skupić hihi ;) :-D

Do góry