reklama
aniawos
Fanka BB :)
misiako Ty miałaś zakałdaną spiralkę po porodzie..bolało? bo tak mówią że powinno si iść w trakcie okresu, bo wtedy nie boli. Ale ja nie będę mieć @ jak będę zakładać i się schizuję...bo wybieram się jakoś niedługo...
Ania mnie bolało i to nawet bardzo... Ściąganie za to trwało kilka sekund nawet nie wiem kiedy. No ale każdy inaczej odczuwa...
W przyszłym tygodniu idę do gina na przegląd podwozia i zapytać go o mirene i znieczulenie czy jest taka mozliwosc.
W przyszłym tygodniu idę do gina na przegląd podwozia i zapytać go o mirene i znieczulenie czy jest taka mozliwosc.
aniawos
...a liczyłam, że napiszesz, że nie...
ale dzięki, w takim razie też spytam o znieczulenie.

Oj ja też bym już "poszalała", ale okresu jak nie było tak nie ma. A bez niego nie mogę zacząć brać tabletek. A z innym zabezpieczeniem jakoś mam stracha.
Możesz brać te co ja cerazette przy nich się nie czeka na okres, po 7 dniach zażywania jesteś zabezpieczona, tyle że ja po 5 dniach dostałam plamień i dalej nici z seksiku...niech to juz się skończy
miki_czchow
Ależ macie z tymi psiakami - wyobrażam sobie jak to musi wyglądać 
A dziecko faktycznie specjalnie nie pomaga w nastrajaniu się do zabawy
My zaczęliśmy szaleć po 5 tygodniach i bez wizyty u ginka, bo akurat mąż przyjechał, więc długo się nie zastanawiałam
U mnie pierwszy raz po porodzie to bolał 100 razy bardziej jak I raz w ogóle
A myślałam że jak bez szycia i pęknięcia to różnicy nie będzie przed czy po... Ale jest dużo ciaśniej - nie wiedzieć czemu, obstawiałabym raczej że będzie odwrotnie 
Do ginka miałam iśc w poniedziałek, to przegapiłam termin, a jak do innego wybierałam się w środę to się okazało że jest na urlopie
I nie wiem czy to normalne ale jeszcze do teraz odrobinę plamię - ponad 6 tygodni 
Misiako ale by było zaskoczenie gdyby nowy fasolek rosnął w brzuszku po tych szaleństwach ;-)
A jak jest z I @ po ciąży? I jak w ogóle połapać się teraz z dniami płodnymi?

A dziecko faktycznie specjalnie nie pomaga w nastrajaniu się do zabawy

My zaczęliśmy szaleć po 5 tygodniach i bez wizyty u ginka, bo akurat mąż przyjechał, więc długo się nie zastanawiałam

Do ginka miałam iśc w poniedziałek, to przegapiłam termin, a jak do innego wybierałam się w środę to się okazało że jest na urlopie

Misiako ale by było zaskoczenie gdyby nowy fasolek rosnął w brzuszku po tych szaleństwach ;-)
A jak jest z I @ po ciąży? I jak w ogóle połapać się teraz z dniami płodnymi?
miki plamic mozesz jeszcze do 8 tygodni wiec sie nie przejmuj ale dobrze zebys do ginka w koncu trafila ;-)
My tez nie wytrzymalismy do wizyty u ginka i zaszalelismy po calosci. U mnie na odwrot, przez to ze bylam szyta i bolaly mnie dlugo szwy balam sie bardzo tego pierwszego razu a tu sie okazalo ze bylo naprawde spoko. Nie bylo super ale oprocz delikatnego dyskomfortu i to pewnie tylko dlatego ze mi w glowie ten bol ciagle siedzial bylo bardzo przyjemnie :-) My sie tam nie przejmujemy i jak sie okaze ze nam sie znowu udalo cos zmajstrowac to plakac nie bedziemy :-) Co prawda wolalabym tak z rok minimum odczekac ale kto tam wie co nam los zaplanowal
Tak czy inaczej we wtorek u ginka zapytam sie o tabletki i zamierzam brac ale czy do tego czasu nic nam sie nie uda zbroic to zobaczymy ;-)
My tez nie wytrzymalismy do wizyty u ginka i zaszalelismy po calosci. U mnie na odwrot, przez to ze bylam szyta i bolaly mnie dlugo szwy balam sie bardzo tego pierwszego razu a tu sie okazalo ze bylo naprawde spoko. Nie bylo super ale oprocz delikatnego dyskomfortu i to pewnie tylko dlatego ze mi w glowie ten bol ciagle siedzial bylo bardzo przyjemnie :-) My sie tam nie przejmujemy i jak sie okaze ze nam sie znowu udalo cos zmajstrowac to plakac nie bedziemy :-) Co prawda wolalabym tak z rok minimum odczekac ale kto tam wie co nam los zaplanowal

Tak czy inaczej we wtorek u ginka zapytam sie o tabletki i zamierzam brac ale czy do tego czasu nic nam sie nie uda zbroic to zobaczymy ;-)
reklama