jeżeli jeszcze zdecyduje sie kiedyś na dziecko, to napewno tylko przez cc i wątpię by znalazły sie argumenty przekonujące mnie do zmiany decyzji...
To tak jak ja. Po trzech dniach byłam już w pełni na chodzie, a po tygodniu czułam się jak gdyby nigdy nic. Bardzo chwalę sobie ten rodzaj porodu, a wszyscy nie mogą uwierzyć, że tak szybko doszłam do siebie.
A powiedzcie mi, jak szybko przychodzi okres, jeżeli nie karmię już piersią? Narazie jeszcze plamię i zastanawiam się jak będzie wyglądał ta pierwsza miesiączka? Mam nadzieję, że będzie ona bardziej obfita i nie przegapię jej początku. Bo rozumiem, że tabletki anty po porodzie zaczyna się brać tak jak w innych przypadkach, czyli w pierwszym dniu okresu?!?!
Dostałam od gina recepty na tabletki, które można brać podczas karmienia, no ale nie wykorzystam ich i wracam do swoich starych tabletek. I zależy mi aby ten okres przyszedł jak najszybciej, bo szczerze boję się używać jakiś innych zabezpieczeń, a moment "pierwszego razu" zbliża się nieubłagalnie