reklama
Ja już też dostałam po głowie od wszystkich co szczepili dzieci "lepiej". Nie rozumiem dlaczego 6w1 jest zła.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
J
Jabłuszkowa
Gość
Ja będę szczepic tymi bezplatnymi. Trochę się obawiam tych platnych. No i ja walczę z kolkami i wysypka na ciele nie wiadomo od czego :/ białka nie jem. Jestem tylko na rosolkach i razowym chlebie
Jabluszkowa - kolki mogą być bez przyczyny. Po prostu układ pokarmowy jest jeszcze nie dojrzały. Podawaj probiotyki i trzymaj się. Trzeba to przeczekać.
Niektóre mamy wolą szczepić tylko sanepidowskimi bądź w ogóle nie szczepić bo to przecież taka dawka chorób w tak mały organizm. To jest jeden z komentarzy jaki ja dostałam jak zaszczepiłam małą. Nie jest zła ta szczepionka przecież inaczej by jej nie dawali. Grunt żeby Dziecko było w 100% zdrowe.
Cześć dziewczyny,coś tu cichutko-każda pochłonięta opieką nad maluszkiem Mam do Was pytanko: czy nosiciw dzieciaczki w chustach?Jak tak to czy trudne są wiązania i jakie chusty macie?Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem i chciałabym poznać Wasze zdanie ma ten temat
reklama