reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Czyli teoria znajomej, która brzmi, że wszystkiemu winna jest szczepionka 6w1, bo ból koncentruje się w jednym miejscu, a nie w czterech jest nie trafiona :D

reklama
Ja będę szczepic tymi bezplatnymi. Trochę się obawiam tych platnych. No i ja walczę z kolkami i wysypka na ciele nie wiadomo od czego :/ białka nie jem. Jestem tylko na rosolkach i razowym chlebie

my już po szczepianiu 5w1 mała tak płakała w gabinecie po zastrzyku az mi łezki poleciały biedulka mała ale noc jak zawsze 2 karmienia i spanie dalej

Cześć mamuśki u nas też kolki i nie mogę jej nic podawać na kolki bo jest jeszcze gorzej A powiedzcie dlaczego 6 w 1 jest gorsza bo ja zamierzam nią szczepic

Ostatnia edycja:
Niektóre mamy wolą szczepić tylko sanepidowskimi bądź w ogóle nie szczepić bo to przecież taka dawka chorób w tak mały organizm. To jest jeden z komentarzy jaki ja dostałam jak zaszczepiłam małą. Nie jest zła ta szczepionka przecież inaczej by jej nie dawali. Grunt żeby Dziecko było w 100% zdrowe. ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki Rielle a o to chodzi myślałam że całkiem o co innego ja szczepilam wszystkie dzieci z górnej półki bo są mniej zanieczyszczone te szczepionki i 6 w 1 ma engerix w składzie

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny,coś tu cichutko-każda pochłonięta opieką nad maluszkiem ;) Mam do Was pytanko: czy nosiciw dzieciaczki w chustach?Jak tak to czy trudne są wiązania i jakie chusty macie?Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem i chciałabym poznać Wasze zdanie ma ten temat:)

reklama
Do góry