reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
nareszcie sie troszke schlodzilo. Ja dzisiaj ogarniam porzadki, pranie itp. Maly spokojny, nie szaleje juz tak bardzo, kilka skurczow przepowiadajacych aby...

Pilaga93 to może w weekend już będzie maleństwo z wami [emoji4]i mnie na odwrót,gorąco na dworze a jutro mam jechać na rozpoczęcie roku szkolnego brata i stać przez 2 H na dworze masakra [emoji27]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

U nas znowu gorąco. A mnie jakby siły odjęło. Skóra na brzuchu boli przeokrutnie i strasznie słaba jestem ;/ Ehh jedyna dobra wiadomość to że GBS ujemny. Więc żadnego bakcyliusza nie posiadam .

Rielle no to fajnie że ujemny jeden stres mniej...
ja dziewczyny czuje sie tak se fizycznie ale jestem pełna energii, humor mi dopisuje i syndrom wicia gniazdka mam na 100% i jeszcze apetyt na różne rzeczy których po porodzie jeść nie będę mogła został mi jeszcze grill i
McDonald's ...

reklama
Do góry