reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja mam we wtorek konsultacje w sprawie terminu cc i mam nadzieje że ta moja mała kruszyna nie zechce wyjsc wczesniej tylko juz na spokojnie będzie :)
No ale fakt,dałyśmy radę-9 miesięcy hotelu all inclusive dla bobaska z mniejszymi i większymi perturbacjami to nie byle co.Dlatego Kochane chylę czoła,jesteśmy wielkie!

Witam się I ja ,przedszkolak w przedszkolu starszak w szkole a ja porządki ciąg dalszy i jak skończę to mogę się rozpakować następna Nie mam nic przeciw a nawet jestem za bo noce to jakiś koszmar dla mnie Bóle rąk są już nie do wytrzymania:)

A ja idę dziś do kosmeryczki na henne brwi i rzes oraz regulacje wieczorem depilacja i moczenie nog więc jutro moge iść na porodowke bo będę dobrze wygladac

Judy166 - Pochwalam ! :) Nie ma to jak zrobić coś dla siebie ;) Ja wczoraj nakazałam mojej rodzicielce pofarbować mi odrosty, henne sobie zrobiłam i porządek ze stópkami też :) A co, jak rodzić to pięknie ! :)

Tak ja też wczoraj włosy pofarbowałam.
Na ktg spokój - skurczy brak. Nawet mała sobie chwile podrzemała.
Majorcia łączę się z Tobą w bólu rąk- niestety do porodu musimy dać radę. Mam nadzieję , że potem zanikną.
W sobotę idę na imprezkę urodzinową więc postanowiłam się nie rozpakowywać [emoji6] nie wiem co na to moja córcia hehe
Najgorsze że nie mam się w co ubrać o butach nie wspomne

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry