reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Judy166 - Kochana nie przejmuj się. Po to właśnie są te badania wcześniejsze, że otrzymasz jak najlepszą pomoc później ;)
A ja znowu wczoraj miałam stracha. Poprzytulałam się z mężem i miałam delikatnie różowy śluz później... Po jakiejś godzinie przeszło ale trochę się martwię. Może to być od nadżerki ?
I w ogóle dziewczyny bo ja już nie ogarniam. Byłam wczoraj u lekarza i według niego mam 36 tydzień. A za 15 dni mam termin. Jak to jest ?

Rielle on pewnie oszacowal to na podstawie usg teraz. U mnie tez tak ostatnio bylo. Ja trzymam sie terminu z OM
Z nadzerki moze byc rozowy sluz a i teraz wszystko tam jest bardziej ukrwione wiec moglo ci jakies drobne naczynko peknac.

reklama
Do góry