reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Amica poród mialam ekspresowy, jak zaczęłam mieć ból w nagle to w ciągu niecalej godziny urodziłam.
5 skurczu partych. Takze zmęczona fizycznie nie jestem. Tylko spać mi sie chce.
Czujemy sie dobrze i mam nadzieje, ze Max w środę po obiedzie wyjdziemy.

No właśnie Karoli4 kiedy trafiłaś do szpitala? Jak będziesz miała więcej czasu i siły to opisz wszystko ze szczegółami. Wyrwałaś się pierwsza a to zobowiązuje [emoji12][emoji3]

Karoli4 ogromne gratulacje ,dołączam się do dziewczyn jak tylko znajdziesz chwilę to napisz coś więcej jak dzidzia czy duża ?Całuski dla maleństwa od forumowej cioci

hej moja nocka ciężka budziłam sie co chwile na siku i jeszcze brzuch mi twardniał więc sie nie wyspałam..
ale odebrałam wyniki i wszystko mam super tylko GBS mam jakąś bakterie i mam być 4 godz przed porodem aby mi antybiotyk podali i zadziałał hahaha dobre to co poczuje skurcze i już mam jechać

reklama
Do góry