Gratulacje ale fajnie że już po wszystkimCzęść dziewczyny, heh pierwsza ktora siecrozpakowala to ja. Wczoraj:-)
reklama
Karoli4
Fanka BB :)
Amica poród mialam ekspresowy, jak zaczęłam mieć ból w nagle to w ciągu niecalej godziny urodziłam.
5 skurczu partych. Takze zmęczona fizycznie nie jestem. Tylko spać mi sie chce.
Czujemy sie dobrze i mam nadzieje, ze Max w środę po obiedzie wyjdziemy.
5 skurczu partych. Takze zmęczona fizycznie nie jestem. Tylko spać mi sie chce.
Czujemy sie dobrze i mam nadzieje, ze Max w środę po obiedzie wyjdziemy.
aniaczarnula
O jejku. Ogromne gratulacje [emoji480]Część dziewczyny, heh pierwsza ktora siecrozpakowala to ja. Wczoraj:-)
aniaczarnula
No właśnie Karoli4 kiedy trafiłaś do szpitala? Jak będziesz miała więcej czasu i siły to opisz wszystko ze szczegółami. Wyrwałaś się pierwsza a to zobowiązuje [emoji12][emoji3]
Dokładnie zgadzam się z aniaczarnula czekamy na szczegóły [emoji4][emoji38]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
hej moja nocka ciężka budziłam sie co chwile na siku i jeszcze brzuch mi twardniał więc sie nie wyspałam..
ale odebrałam wyniki i wszystko mam super tylko GBS mam jakąś bakterie i mam być 4 godz przed porodem aby mi antybiotyk podali i zadziałał hahaha dobre to co poczuje skurcze i już mam jechać
ale odebrałam wyniki i wszystko mam super tylko GBS mam jakąś bakterie i mam być 4 godz przed porodem aby mi antybiotyk podali i zadziałał hahaha dobre to co poczuje skurcze i już mam jechać
reklama
Judy166 to dziwne bo jak masz wyczuć poród [emoji58]ja czekam jeszcze na wyniki gbs eh maja dzwonić i czekam