reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Luxmed też w zasadzie prywatny jest i właśnie nawet na płatne wizyty nie ma miejsc... A nigdy nie chodziłam do innych niż NFZ i nawet nie mam nikogo sprawdzonego. Ehh po prostu ręce opadają. Na 6.09 zapisałam się do jeszcze innej babki. Cholera wie co będzie u niej. Ci lekarze ze szpitala który wybrałam też prywatnie pozajmowane terminy. I jak tu się nie denerwować?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Możesz zerknąć na taką stronkę znanylekarz.pl tam wybierasz miasto i specjalizację,jest sporo opinii a u wielu lekarzy można się zapisać na wizytę przez tą aplikację.Korzystałam kilka razy i było ok

Jabłuszkowa - nie wiem czy to znak ;) Wolę się nie nakręcać . A tak czy siak jak patrze na jedzenie to od razu na wymioty bo wiem co będzie jeśli zjem ... Ehh jutro sobie zakupię smecte jak nie przejdzie :)

Na ostatniej wizycie u mojego lekarza otrzymałam właśnie taką ściąge z objawami zbliżającego się porodu i właśnie mam tam biegunki i wymioty. Ale wiesz co jeśli czujesz że to raczej może być odpukać... jakaś grypa żołądkowa to bym się chyba udała na pogotowie nawet, albo bym zadzwoniła. Po co masz się denerwować

reklama
Do góry