reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Jabłuszkowa - To moja pierwsza ciąża więc nie wiem co mam czuć :D Jak do jutra nie przejdzie, to będę się musiała wybrać do lekarza ;) Zobaczymy :)

reklama
Rielle al emasz przeboje z tymi lekarzami masakra... a jak tam dziś twoje zdrowie??
Jabłuszkowa witaj

u mnie na wizycie dobrze rozwarcia brak szyjka zamknięta porodu nie widać ale dziecko nisko (nawet czuje na kolanach jak siedze) mała waży 3400 i dalej jest dziewczynka więc myśle że tak zostanie na ktg mnie nie wysłał
GBS już sie bada a w poniedziałek idę na badania mocz morfologia i HBS jesli nie urodze to 6 września znów wizyta
od poniedziałku biore piłke w ruch i skacze bo nie ma co sie ociągać upałów już nie będzie to mogę iść rodzić hehe a narazie korzystam z pogody i pojede z synem nad wode niech dziecko ma coś z lata

Widocznie to jakaś jelitówka, dzisiaj u mnie już spokój (odpukać) a męża mi wzięło.
Judy ja też jak siedzę to w pełnym rozkroku już :D Ja już te ostatnie badania mam zrobione ( kiła, hiv, i coś tam :) ) A GBS od wczoraj też się robi.
Brzuch mnie strasznie boli w sensie skóra strasznie napięta, mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi.
A jak tam u Was Dziewczyny ?

Hej dziewczyny u mnie nocka nie przespana cały czas ganialam do łazienki . Ogarnelam trochę w domu i zaraz biorę się za pranie rzeczy dla Leny i zabawek [emoji5]w następną sobotę malujemy i urządzamy pokój tak się cieszę będę bardziej spokojniejsza [emoji5] lena kręci się niesamowicie mocno [emoji5] co mnie cieszy a jak wy się czujecie w ten upał bo u mnie 26 stopni w cieni masakra

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie mała mniej się rusza, nie szaleje jak u Was ale czuję rano po śniadaniu i na koniec dnia. W dzień pojedyncze kopniaki jakby większość spała. Poza tym ja mam problemy ze snem w nocy. Zasypiam budzę się po dwóch godzinach i wiercę po godzinie i tak od 24-8 rano. Nie mam pomysłu co tu zrobić zeby spać. Oczywiście w dzień nie ma mowy o śnie

Jestem w 36 tygodniu.

Mam ten sam problem ze snem co wy. Polecam podłożyć między nogi tak na wysokości ud jakąś poduszkę grubszą. Troszkę pomaga ;) No i nie wiem czy o tym słyszałyście. Mój gin na początku 2 trymestru mówił mi o tym aby spać na lewym boku. Staram się do dzisiaj w takiej pozycji zasnąć ale co ranek budzę się i tak na boku prawym.

Jabluszkowa ja także podkladam sobie poduszke między nogi [emoji5]teraz minjest łatwiej zasnąć na lewym boku bo jak chce położyć się na prawy to córeczka mi nie pozwala i odrazu kopie [emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A właśnie ja mam odwrotnie z tym bokiem :) No ale pomysł z poduszką polecam wypróbować :) Są tez bardzo fajne poduszki do spania takie węże dla kobiet w ciąży. Ja takiego nie zakupiłam bo wcześniej jeszcze w miarę się wysypiałam. Teraz troszkę szkoda mi pieniędzy jak został mi miesiąc. Ponoć są bardzo fajne :)
Czekam też na wynik GBS do poniedziałku. Mam nadzieję że będzie ujemny bo i tak mam stresa - wpadam w małopłytkowość. Czy któraś z was ma też ten problem ?

reklama
Dzień dobry w kolejny upalny dzionek.... ja się topię. U nas nic nowego. Noc taka sobie, budziłam się na siku i miednica bolała -.-

Do góry