reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Witajcie dziewczyny :)
Późno do was dołączam ale nie miałam pojęcia że takie miejsca jak to istnieją ! :) Super że się tak wspieracie !
Ja mam termin na 28.09 no i czekamy z mężem na naszego pierwszego synka :)

reklama
3050 wagi :) No i wiercipiętek niesamowity. Zwłaszcza wieczorami i nocą :) Ja miałam okropne początki ciąży. Przez pierwsze 6 miesięcy ciągle wymiotowałam przez co bardzo byłam odwodniona i wychudzona. Ale teraz sytuacja jest już opanowana i oprócz bólu w plecach i lekkich skurczy nic mi nie dolega :)

Hej dziewczyny,miałam dziś wizytę i lekarz powiedział mi że teraz mam chodzić na wizyte co tydzień i dwa razy w tyg. na ktg.Czy wy też tak chodzicie?Bo mnie sie wydaje że to strasznie często,a zaznaczam że nic mi się nie dzieje :/ Noi zastanawia mnie czy znów nie chcą mnie naciągać na wizyty...

Witaj Jabluszkowa miło że dolaczylas do nas

Maruda202 ja przez całą ciążę chodziłam co dwa lub trzy tygodnie i nic się to nie zmieniło na ktg nie byłam i nie muszę chodzić ale czytałam że pod koniec lekarze mogą zlecic częste wizyty

Amcia8232 a usg ci robił jak mała miałaś znać wagę?

Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty

maruda w pierwszej ciazy chodzilam prywatnie ostatni miesiac co tydzien. A ktg raz w tyg od 38 wtedy ale mialam za free przy szpitalu. Teraz platne 60zl... a w tej ciazy jeszcze nie mialam ktg, molooze dzisiaj bo czas najwyzszy.

Ja znowu wolałabym mieć co tydzień niż być olewana pod koniec ciąży. Tak jak wam mówiłam: babka prowadząca żadnego dodatku nie weźmie a wolnych terminów brak ;/ 38 tydzień a ja dzisiaj idę do innego ginekologa. Wizyty ogólnie co miesiąc albo rzadziej. Usg co 2 miesiące... Przy ciąży zagrozonej z początku.... No jakaś masakra.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry