reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Najgorsze i najmniej przyjazne forum jakie kiedykolwiek widziałam , a ściska
W środku ,ja juz kończę ten temat .

Aluska- ja
Mam nadzieje ze 9
Mi sie pokaże , jak nie to tydzien po zrobie sobie 3d :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Laski przesadzacie. Zdecydowałyśmy, że przejdziemy na wątek zamknięty i to nasza decyzja, a wy macie do nas o to pretensje. Tak jak już pisałam, które chcą to się udzielają, a wy tworzycie nowe forum. Macie żal o to że nie chcemy się dzielić z wami naszymi przeżyciami, rodzinnymi sprawami, zdjęciami? To chyba normalne, nie znamy się przecież.
Annam ma rację długo czekała z grupą zamkniętym. Wcześniej czytałyście, a jak teraz nie piszemy to chcecie dołączyć ? Ale po co ? Przecież tylko chciałyście czytać , niej nie czułyście potrzeby udzielania się

Ostatnia edycja:
Jak mozna było sie udzielać jak zeby dostać sie do grupy zamkniętej trzeba lizać sobie za przeproszeniem pośladki , bo jak sie tylko udziela - to cie ignorują . Dlatego tez sa takie co tylko obserwowały . Z reszta temat juz został zakończony bądźcie sobie gdzie jesteście pozdrawiam serdecznie :) :):):)

Jak mozna było sie udzielać jak zeby dostać sie do grupy zamkniętej trzeba lizać sobie za przeproszeniem pośladki , bo jak sie tylko udziela - to cie ignorują . Dlatego tez sa takie co tylko obserwowały . Z reszta temat juz został zakończony bądźcie sobie gdzie jesteście pozdrawiam serdecznie :) :):):)

Jesteś 19 tygodni w ciąży i nagle zaczęłaś szukać forum ? Jakbyś się udzielała wcześniej to byś wiedziała , że tworzymy grupę i bys się zapisała.

[emoji5]dobra koniec tematu. Piszcie sobie tam a my tu. I tyle. [emoji5][emoji5]

Popieram.

Nie zaczęłam
Szukać nagle
Forum
Obserwuje je odkąd dowiedziałam sie ze jestem w ciąży dokładnie 22 stycznia wiec przestań juz cwaniakować i nie udzielaj sie jesli nie musisz . Pozdrawiam

Nie zaczęłam
Szukać nagle
Forum
Obserwuje je odkąd dowiedziałam sie ze jestem w ciąży dokładnie 22 stycznia wiec przestań juz cwaniakować i nie udzielaj sie jesli nie musisz . Pozdrawiam

Rosie, skoro jesteś tu z nami od początku, to przecież wiedziałaś, że robimy wątek zamknięty.
Nie bardzo rozumiem skąd w takim razie wyszło takie wielkie zdziwienie, że takowy istnieje?

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Nie wyszło zdziwienie , po prostu zaczęliście go sobie tworzyć i odcielyscie sie od wszystkich , nie zapraszając 'niechcianych' ja sama sie nie wpraszam tam
Gdzie mnie nie chcą . I zadałam jedno
Proste pytanie czy to oznacza ze juz nie bede mogla was obserwować bo sie izolujecie . Nie zależy mi na tym nie miala bym
Ochoty utrzymywać kontaktu z osobami
Które sa tak niesympatyczne jak niektóre uczestniczki tego forum . Skończyłam temat i nie mam nic więcej do powiedzenia .

Do góry