reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
To super. U mnie było tak w 2012. Ja, brązowa i szwagierka - wszystkie w jednym roku :) :)

Fajnie, to dzieciaczki w jednym wieku, potem razem się bawią. Moja do tej pory jest jedynaczka i ze strony mojej rodziny i ze strony męża. I na imprezach nie ma sie z kim bawic. .... Teraz dopiero bedzie rodzenstwo. No i mam dwa wesela u braci w tym roku wiec moze sie cos jeszcze pojawi ;)

Ja mam córcię i cos czuje ze druga tez bedzie córcia..... zobaczymy. Mąż oczywiscie chciałby syna....

Dziewczyny, nie obrażajcie się i nie dziwcie ze jest grupa zamknieta. Powstaała po to zeby osoby postronne nie podcyztywały tego co piszemy. Wydaje mi sie ze nie bedzie problemu zeby kogos do grupy dopisac o ile dluzszy czas bedzie sie na otwartym wątku udzielał. Niestety jest duzo osob ktore albo tylko czytaja (nie wiem po co) .....

Postaram sie tu na otwartym tez co nieco pisac. Poki co trzymajcie kicuki bo dzis wizyta ;)

Popieram Tysie. Ja tu już tu prawię nie zaglądam. Długo czekałyśmy z utworzeniem zamkniętego wątku więc jak ktoś nas czytał to mógł zacząć się udzielać. Nie możecie się obrażać, my znamy się już parę miesięcy, poruszamy prywatne tematy. Które dziewczyny z zamkniętego wątku chcą się tu udzielać to piszą, a wy już tworzycie nową grupę i nic złego w tym nie ma dziewczyny :)

Oczywiście ze nie ma nic złego w podziałach na zamknięte grupy [emoji57]chyba jako
Jedyne izolujecie sie od wszystkich . I Niech tak zostanie . Ja sie udzielałam kiedy miałam
Pytanie albo problem , nie musiałam rozmawiać z wami co mam dzis na obiad i jak wyglada moje życie
Prywatne - BO NIE PO TO SA TAKIE GRUPY . szkoda tematu dziewczyny macie racje zostańcie na wątku zamkniętym
Zaoszczędzicie reszcie czytanie glupot

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry

Wiecie co ja to chyba się niedługo obrażę na moją wagę i schowam ją głęboko na dno szafy :dry:
wczoraj się zważyłam to już pokazała 70,7 kg maskara :eek: a tu dopiero na półmetku jestem :unsure:
z drugą córką 71kg ważyłam w 33 tygodniu ciąży a w dniu porodu doszłam do 78 kg więc w tym przypadku to chyba dobiję do 90 kg :eek:
Wydaje mi się że nie jem za dużo tzn nie jej więcej niż przed ciążą więc nie rozumiem dlaczego tak dużo przybieram :unsure:

Acgug to całe szczęście że już Cie wymioty nie męczą :confused:
oby szybko Ci czas do 11 maja upłynął:tak:
U mnie w 2007 roku był wysyp dzieciaczków więc za rok czekają mnie 3 komunię :rolleyes:
Synek brata ciotecznego ur. kwiecień 2007, potem córeczka bratowej ur. październik 2007 i moja córcia ur. listopad 2007:-) :)
aniaczarnula znasz już płeć?:rofl2:
Rosie o 9.05 będziemy razem wizytować :-) :) ja mam tego dnia usg więc liczę na to że dzidziuś się ładnie wystawi bym mogła w końcu poznać płeć :rolleyes:
Sreberko ja też mam z siostrą dzieci z tego samego rocznika :tak: ona urodziła przez cc synka w lutym 2010 a ja sn w grudniu 2010 :-) :)

Wlasnie , niczyjej łaski nam nie trzeba. A wierze w to że znajdzie sie jeszcze kilka nowych mamusiek ,ktore będą potrzebywaly wsparcia a my tu będziemy i to jawnie przez całą ciążę i mam nadzieję że długo jeszcze po rozwiązaniu ;-)

Napisane na 9005X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry

Wiecie co ja to chyba się niedługo obrażę na moją wagę i schowam ją głęboko na dno szafy :dry:
wczoraj się zważyłam to już pokazała 70,7 kg maskara :eek: a tu dopiero na półmetku jestem :unsure:
z drugą córką 71kg ważyłam w 33 tygodniu ciąży a w dniu porodu doszłam do 78 kg więc w tym przypadku to chyba dobiję do 90 kg :eek:
Wydaje mi się że nie jem za dużo tzn nie jej więcej niż przed ciążą więc nie rozumiem dlaczego tak dużo przybieram :unsure:

Ja mam to samo. Tyle tylko ze zaczynalam z waga 80 kg (a tyle mialam przy rozwiazaniu pierwszej ciazy 11 lat temu)dzis juz 6 kg na plusie a naprawde staram sie nie żreć tyle :'(

Napisane na 9005X w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry