Acgug
Fanka BB :)
To super. U mnie było tak w 2012. Ja, brązowa i szwagierka - wszystkie w jednym rokuI jeszcze szwagierka [emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super. U mnie było tak w 2012. Ja, brązowa i szwagierka - wszystkie w jednym rokuI jeszcze szwagierka [emoji33]
Bratowa miało byćTo super. U mnie było tak w 2012. Ja, brązowa i szwagierka - wszystkie w jednym roku
To super. U mnie było tak w 2012. Ja, brązowa i szwagierka - wszystkie w jednym roku
Ja mam córcię i cos czuje ze druga tez bedzie córcia..... zobaczymy. Mąż oczywiscie chciałby syna....
Dziewczyny, nie obrażajcie się i nie dziwcie ze jest grupa zamknieta. Powstaała po to zeby osoby postronne nie podcyztywały tego co piszemy. Wydaje mi sie ze nie bedzie problemu zeby kogos do grupy dopisac o ile dluzszy czas bedzie sie na otwartym wątku udzielał. Niestety jest duzo osob ktore albo tylko czytaja (nie wiem po co) .....
Postaram sie tu na otwartym tez co nieco pisac. Poki co trzymajcie kicuki bo dzis wizyta
Porostu forum nie spełnia już swojej funkcji. Forum jest po to żeby grupa wypowiadała sie,,na forum''. [emoji5] ale nieważne. Jak tam chcecie.
Dzień dobry
Wiecie co ja to chyba się niedługo obrażę na moją wagę i schowam ją głęboko na dno szafy
wczoraj się zważyłam to już pokazała 70,7 kg maskara a tu dopiero na półmetku jestem
z drugą córką 71kg ważyłam w 33 tygodniu ciąży a w dniu porodu doszłam do 78 kg więc w tym przypadku to chyba dobiję do 90 kg
Wydaje mi się że nie jem za dużo tzn nie jej więcej niż przed ciążą więc nie rozumiem dlaczego tak dużo przybieram
Ja mam to samo. Tyle tylko ze zaczynalam z waga 80 kg (a tyle mialam przy rozwiazaniu pierwszej ciazy 11 lat temu)dzis juz 6 kg na plusie a naprawde staram sie nie żreć tyle :'(
Napisane na 9005X w aplikacji Forum BabyBoom