Maruda jesteś nie miła i chyba nie rozumiesz o co chodzi w forach zamkniętych. Jeśli macie ochotę wstawiać swoje zdjęcia i rodziny tak żeby każdy widział to wasza sprawa. My tego nie chcemy proste
Wyrażam swoje zdanie.
Tyle w temacie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maruda jesteś nie miła i chyba nie rozumiesz o co chodzi w forach zamkniętych. Jeśli macie ochotę wstawiać swoje zdjęcia i rodziny tak żeby każdy widział to wasza sprawa. My tego nie chcemy proste
Jak mozna było sie udzielać jak zeby dostać sie do grupy zamkniętej trzeba lizać sobie za przeproszeniem pośladki , bo jak sie tylko udziela - to cie ignorują . Dlatego tez sa takie co tylko obserwowały . Z reszta temat juz został zakończony bądźcie sobie gdzie jesteście pozdrawiam serdecznie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji5]dobra koniec tematu. Piszcie sobie tam a my tu. I tyle. [emoji5][emoji5]
Nie zaczęłam
Szukać nagle
Forum
Obserwuje je odkąd dowiedziałam sie ze jestem w ciąży dokładnie 22 stycznia wiec przestań juz cwaniakować i nie udzielaj sie jesli nie musisz . Pozdrawiam
Rosie, skoro jesteś tu z nami od początku, to przecież wiedziałaś, że robimy wątek zamknięty.Nie zaczęłam
Szukać nagle
Forum
Obserwuje je odkąd dowiedziałam sie ze jestem w ciąży dokładnie 22 stycznia wiec przestań juz cwaniakować i nie udzielaj sie jesli nie musisz . Pozdrawiam