reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Dziękuję dziewczyny :* jakiś cham z tego lekarza. Jego zdaniem wymyśliłam sobie plamienie, bo teraz nic nie było. Ale mam leżeć plackiem, bo ciąża zagrożona. Do domu wracamy.

Lekarzowi nie chciało się nawet mnie badać :/
Ehh i oni lekarzami się nazywają.. Mogli chociaż usg zrobić.. Odpoczywaj i postaraj się nie stresować.. :-*

reklama
Dziewczyny u mnie pogorszenie stanu a mianowicie ktos mi sprzedal ostatnio w przychodni grype bo goraczka wrocila i do tego strasznie lejacy katar z nosa :-( czyli mam 2w1 oskrzela plus grypa oby dzidzia byla zdrowa :-(

Dziewczyny u mnie pogorszenie stanu a mianowicie ktos mi sprzedal ostatnio w przychodni grype bo goraczka wrocila i do tego strasznie lejacy katar z nosa :-( czyli mam 2w1 oskrzela plus grypa oby dzidzia byla zdrowa :-(
Zdrowka. Teraz taki okres wylegarnia chorób. Znajoma co chwile chorowala w ciazy i dzidzi zdrowa.
Zbijaj tylko temp. Kurcze sama sie boje rozchorowac bo mam katar i mięśnie mnie bola. Niech juz bedzie cieplo bo tylko sie człowiek martwi.

Ale mnie brzuch zabolal, maly zasypia wiec przytkalam lekko nos zeby mocno nie kichnąć i tak mnie zabolało jakby cos mi ktos urwal i cisza. To chyba wiazadla nie?

reklama
37 dziewczyn do wątku zamkniętego czy któraś jeszcze ostatnia szansa później już nie będę dopisywać

masz mnie prawda? :)

kornela123 mnie też tak czasem szarpnie przy kichaniu, a ostanio kicham jak głupia...mąż się śmieje, że mam alergię na ciążę, bo kicham kilkadziesiąt razy dziennie :p

mnie od tamtej pamiętnej nocy przed wizytą sanepidu boli brzuch, mam skurcze, ale chyba jelit a nie macicy. Te skurcze są częste, a kłucie w lewym boku czuje non stop, raz mniej raz mocniej ale ciągle, a najbardziej jak nogę zegnę do brzucha :/

Do góry