reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Dziękuję dziewczyny :* jakiś cham z tego lekarza. Jego zdaniem wymyśliłam sobie plamienie, bo teraz nic nie było. Ale mam leżeć plackiem, bo ciąża zagrożona. Do domu wracamy.

Lekarzowi nie chciało się nawet mnie badać :/
Ehh i oni lekarzami się nazywają.. Mogli chociaż usg zrobić.. Odpoczywaj i postaraj się nie stresować.. :-*

reklama
Dziewczyny u mnie pogorszenie stanu a mianowicie ktos mi sprzedal ostatnio w przychodni grype bo goraczka wrocila i do tego strasznie lejacy katar z nosa :-( czyli mam 2w1 oskrzela plus grypa oby dzidzia byla zdrowa :-(

Dziewczyny u mnie pogorszenie stanu a mianowicie ktos mi sprzedal ostatnio w przychodni grype bo goraczka wrocila i do tego strasznie lejacy katar z nosa :-( czyli mam 2w1 oskrzela plus grypa oby dzidzia byla zdrowa :-(
Zdrowka. Teraz taki okres wylegarnia chorób. Znajoma co chwile chorowala w ciazy i dzidzi zdrowa.
Zbijaj tylko temp. Kurcze sama sie boje rozchorowac bo mam katar i mięśnie mnie bola. Niech juz bedzie cieplo bo tylko sie człowiek martwi.

Ale mnie brzuch zabolal, maly zasypia wiec przytkalam lekko nos zeby mocno nie kichnąć i tak mnie zabolało jakby cos mi ktos urwal i cisza. To chyba wiazadla nie?

reklama
37 dziewczyn do wątku zamkniętego czy któraś jeszcze ostatnia szansa później już nie będę dopisywać

masz mnie prawda? :)

kornela123 mnie też tak czasem szarpnie przy kichaniu, a ostanio kicham jak głupia...mąż się śmieje, że mam alergię na ciążę, bo kicham kilkadziesiąt razy dziennie :p

mnie od tamtej pamiętnej nocy przed wizytą sanepidu boli brzuch, mam skurcze, ale chyba jelit a nie macicy. Te skurcze są częste, a kłucie w lewym boku czuje non stop, raz mniej raz mocniej ale ciągle, a najbardziej jak nogę zegnę do brzucha :/

Do góry