reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

Ale baby w ciazy sobie wkręcają tez wiecie,ze nie można.zatykac nosa przy kichaniu? O matko zaraz sobie zacznę cos wkręcać. Opierdzielcie mnie

reklama
Anik,!zi, tysia123, pola06, Molly, jane, aluska, AnusiaP, Martya, Hess, Malusiolka, Acgug, marzen, soglam, Sylwia, czechow, Tosia, alevandra, niunians, gabeeee, KasiaRo, sreberko, Magda Lena,happymum, KasiaMarysia, dariaorzechowska, ann-nna, agus8819, psulinka1232, kornela123, mamusia37, SKY, Agnieszka...24, Kasia2439, młoda zona
Was mam mogą być nicy teraz nie pełne bo na szybko pisałam,jeśli kogoś nie ma a chce piszcie

Bo to bardzo niezdrowe podobno-może uszkodzić sluch,cos tam z plecami itd. Nawet jedna babka napisala,ze w ciazy może zagrozić dziecku. Musze przestać czytac bo ja czesto odruchowo zatykam nos.
Tylko nie śmiej sie ze mnie Molly:)

Ale baby w ciazy sobie wkręcają tez wiecie,ze nie można.zatykac nosa przy kichaniu? O matko zaraz sobie zacznę cos wkręcać. Opierdzielcie mnie
Nie powinno się zamykać nosa przy kochaniu, czyli blokować kichniecia, doprowadzić to może do przesunięcia kosteczki w uchu środkowym, popękane naczynka w nosie krwawienie, przy katarze mogą dojść zakażenia
Zawsze tak robiłam a teraz mam problemy z uchem środkowym i błędnik rozwalony ;(

Bo to bardzo niezdrowe podobno-może uszkodzić sluch,cos tam z plecami itd. Nawet jedna babka napisala,ze w ciazy może zagrozić dziecku. Musze przestać czytac bo ja czesto odruchowo zatykam nos.
Tylko nie śmiej sie ze mnie Molly:)

nie śmieję :* sama czytam w necie różne informacje, niekiedy przesadzone :p lepiej dmuchać na zimne :)

Nie powinno się zamykać nosa przy kochaniu, czyli blokować kichniecia, doprowadzić to może do przesunięcia kosteczki w uchu środkowym, popękane naczynka w nosie krwawienie, przy katarze mogą dojść zakażenia
Zawsze tak robiłam a teraz mam problemy z uchem środkowym i błędnik rozwalony ;(
Czyli jednak prawda,ale dzidzi nie powinno zaszkodzić nie? Zabolalo mnie tak sekundę i przeszlo.

reklama
Do góry