aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Cześć Hess :-) No ja taka sierpniówko/ wrześniówka jestem :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że była zgłoszona sporą ilość razy tez zgłaszałamZgłosiłam już
Zdrowka.No i jestem po lekarzu. Dostałam antybiotyk duomox bo mam zmiany na oskrzelach. L4 do 25 marca :-(
A to jak zalozycie watek zamkniety to ten zniknie? Bo sie jeszcze nie zapisalam do zamknietego.
I ja. Ale najlepsza metoda, to nie odpisywac nic na posty takiego trolla.Myślę, że była zgłoszona sporą ilość razy tez zgłaszam
Kasia, to bierz leki i sie kuruj.No i jestem po lekarzu. Dostałam antybiotyk duomox bo mam zmiany na oskrzelach. L4 do 25 marca :-(
A to jak zalozycie watek zamkniety to ten zniknie? Bo sie jeszcze nie zapisalam do zamknietego.
Witaj Aniołkowa.mamaCześć wrzesnioweczki :-)
Jestem właściwie sierpniowką, ale podczytuje tez was, bo termin mam na 31.08 wiec troche jestem na granicy :-) dziewczyny na sierpniowkach są daleko, daleko przede mną, wiec wy objawami ciążowymi jesteście mi troszkę bliższe :-) szkoda, że tworzy sie wątek zamknięty, ale jak najbardziej rozumiem was po tym co sie tu ostatnio działo. Życze wszystkim zdrowych maluszków i kciuki za lekki poród :-)