reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Myślę, że była zgłoszona sporą ilość razy ;) tez zgłaszam
I ja. Ale najlepsza metoda, to nie odpisywac nic na posty takiego trolla.

ckai3e3knlg02eze.png

No i jestem po lekarzu. Dostałam antybiotyk duomox bo mam zmiany na oskrzelach. L4 do 25 marca :-(

A to jak zalozycie watek zamkniety to ten zniknie? Bo sie jeszcze nie zapisalam do zamknietego.
Kasia, to bierz leki i sie kuruj.
Duomox jest bezpieczny w ciazy, bralam go kilka razy na infekcje gardla, kiedy nie moglam z cala pewnoscia powiedziec, ze w ciazy nie jestem.

ckai3e3knlg02eze.png

Cześć wrzesnioweczki :-)

Jestem właściwie sierpniowką, ale podczytuje tez was, bo termin mam na 31.08 wiec troche jestem na granicy :-) dziewczyny na sierpniowkach są daleko, daleko przede mną, wiec wy objawami ciążowymi jesteście mi troszkę bliższe :-) szkoda, że tworzy sie wątek zamknięty, ale jak najbardziej rozumiem was po tym co sie tu ostatnio działo. Życze wszystkim zdrowych maluszków i kciuki za lekki poród :-)
Witaj Aniołkowa.mama :-D
Ja jestem na początku września z om na 03.09 z usg na 07.09 więc może być różnie córka też była na 07.09 a urodziła się 24.08 :-)

reklama
Do góry