reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

A to zmienia trochę postać rzeczy ale jak napisała inna dziewczyna muszą zapewnic ci podobne stanowisko
W miare mozliwosci - musza. Moga tez mnie przyjac z powrotem do pracy i zaraz zwolnic jak beda chcieli. Na razie nie ma co wybiegac za daleko w przyszlosc, ale licze sie z roznymi scenariuszami.

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
Czechow, nie jest to takie proste. Jestem moderatorem i musiałabym zgłosić reklame. Regulamin. Chyba, że sama o link poprosisz i na PW pójdzie.

Kadia, u nas to normalne. Tak jak gabeee napisała w Polska ;)
A może chociaż nazwę sklepu czy coś?? Chociaż to pewnie dodatkowa praca dla Ciebie jakbyśmy wszystkie coś zamówiły.

Anusia daj zdjęcie :-D

Mnie to najbardziej dziwi że to TSH jest niby nierefundowane :unsure:....w listopadzie'15 miałam to badanie robione zlecone przez rodzinną na NFZ robiłam bezpłatnie, w styczniu to TSH i FT4 zlecił mi ginekolog również robiła bezpłatnie wczoraj kolejny raz TSH zlecone przez rodzinną i znowu za darmo czyli niby co każda przychodnia sobie ustala jakie badania będzie miała refundowane a jakie nie :unsure:
Gabeee wyślij linka na priv;-) ;)
Kornela mnie po ostatniej jeździe na (USG maleństwa )ul. Jutrzenki strasznie kręgosłup bolał już szybciej do Świdnika dojeżdżam niż w drugi koniec miasta:confused2:

Ja w 2012 także miałam badane Tsh ze względu na wysoką prolaktyne. Również nie płaciłam. Ale może rzeczywiście to zależy od nas umów między przychodnia,a laboratorium.

Kurcze,
Sprzedaje coś na All i jest coś w kilku wzorach.
Jeden wzór się kończy, więc piszę, że nie ma takiego i takiego wzoru.
Taki dopisek pokazuje się na samym dole aukcji - ale ludzie nie czytają :( i potem zawracanie dupy, ze zwrotami kasy, prowizji itp.
Mało tego, potrafią nie wybrać wzoru :( tel w allegro nieaktualny, na maile nie odpisują i nagle dzwonią z awanturą, że oni tydzień temu kupili i jaka to ja niedobra jestem :( :( A jak im tłumacze, dlaczego nie wysłaliśmy to - ojej, faktycznie... Oczywiście zero przepraszam...

Tak się chciałam wyżalić :(

a nie dasz rady z treści aukcji usuwac zdjęci? Wrzuc mi linka do swoich aukcji na PW. Chetnie obejrzę. I obiecuję że będę czytac komentarze na koncu.

Już po wizycie, ale ulga :-) Fasolka ma 4,3 cm :-) serduszko bije, nie słyszałam, ale widziałam i ogólnie gin powiedział, że wszystko jest ok :-) za chwilę wstawię zdjęcie z USG na drugim wątku :-) na tej wizycie chciałam też upewnić się, że nie ma żadnych przeciwwskazań do lotu, bo w sobotę lecimy do Londynu i chciałam mieć pewność.
Dziękuję raz jeszcze za kciuki, pomogły bardzo :-*
Ja też chodzę w Austrii na fundusz tak jakby, ale miałam do tej pory dwa usg i za każde płaciłam po 29 eur.
Kolejna wizyta 15 marca i wtedy karta ciąży + badania, więc zobaczymy czy bezpłatnie czy będę musiała płacić.
Witaj nowa wrześniowa mamusiu :-)

super wieści. Gratulacje. Mamy prawie taki sam wiek ciąży/.

reklama
Do góry