reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Tak pisałyście o tych słodkościach że aż sama nabrałam ochoty i co właśnie kończę pierwszą warstwę Ptasiego Mleczka i z deka mnie już to trochę zamuliło :zawstydzona/y:

Kornela moja siostra była z opieki Błażukiewicza zadowolona a ja go raz spotkałam na obchodzie po urodzeniu Martynki i też mi się wydal bardzo sympatyczny :tak::tak:
Gabeee tak to już z tymi ludźmi jest że nie czytają ze zrozumieniem :dry:

reklama
W sobotę musze znow na badania tarczycy jechac przed wizyta. W ogole non stop wyjazdy a ja teraz zle znoszę jazdę samochodem.

Aluśka - dobrze że wizyta udana. A z małżami tak to już jest, mojego świeżbi język ale na razie się jeszcze umie powstrzymać

Wczoraj krowki ciągutki jadłam mniam:)

O Ty.... ech zazdroszczę Ci.

W sobotę musze znow na badania tarczycy jechac przed wizyta. W ogole non stop wyjazdy a ja teraz zle znoszę jazdę samochodem.

Ja też mam jazdy w samochodzie, niestety.

Wiesz co, generalnie jestem logistykiem w korpo, ale prywatnie sprzedaje art. dziecięce - chce ciążę i potem macierzyński wykorzystać na rozbujanie działalności, żeby już nie musieć pracować w korpo :)
Wole w domu siedzieć :)
Ech, tez bym chciala nie musiec pracowac w korpo;( w ogole jak wszystko szczesliwie sie ulozy i pojde na macierzynski, to bede pozniej musiala szukac nowej pracy;(

ckai3e3kikq3p3qp.png

Anusia bardzo fajnie :):) pokaż bobasa :)
Ja jutro zobaczę mojego ale niestety bez zdjęć.

Dziś zjem cała czekoladę!
Śniadanie w wc ale popcorn zaraz zrobię.

Jestem w szoku, że badania na NFZ nie refundowane. Kurcze nie możliwe.

reklama
Ech, tez bym chciala nie musiec pracowac w korpo;( w ogole jak wszystko szczesliwie sie ulozy i pojde na macierzynski, to bede pozniej musiala szukac nowej pracy;(

ckai3e3kikq3p3qp.png

Może nie będzie tak źle, może sytuacja się na tyle zmieni że nie będę robić problemów?

Dziś zjem cała czekoladę!
Śniadanie w wc ale popcorn zaraz zrobię.

Jestem w szoku, że badania na NFZ nie refundowane. Kurcze nie możliwe.

Uśmiałam się jak czytałam o tej czekoladzie, jaka radość i duma :) Smacznego

Też jestem zdziwiona że się płaci za badania, przecież w ciąży to powinien być standard.

Tak, ale chyba nie podam Wam nicku z all i adresu sklepu, bo nie chcę być posądzona o reklamę :)
Nie po to jestem na tym forum :)))

Ale jak coś byście chciały, to możecie zapytać czy to mam :p :p

E tam reklama, ja potrzebuję wszystkiego więc daj lika

Do góry