reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

Tak pisałyście o tych słodkościach że aż sama nabrałam ochoty i co właśnie kończę pierwszą warstwę Ptasiego Mleczka i z deka mnie już to trochę zamuliło :zawstydzona/y:

Kornela moja siostra była z opieki Błażukiewicza zadowolona a ja go raz spotkałam na obchodzie po urodzeniu Martynki i też mi się wydal bardzo sympatyczny :tak::tak:
Gabeee tak to już z tymi ludźmi jest że nie czytają ze zrozumieniem :dry:

reklama
W sobotę musze znow na badania tarczycy jechac przed wizyta. W ogole non stop wyjazdy a ja teraz zle znoszę jazdę samochodem.

Aluśka - dobrze że wizyta udana. A z małżami tak to już jest, mojego świeżbi język ale na razie się jeszcze umie powstrzymać

Wczoraj krowki ciągutki jadłam mniam:)

O Ty.... ech zazdroszczę Ci.

W sobotę musze znow na badania tarczycy jechac przed wizyta. W ogole non stop wyjazdy a ja teraz zle znoszę jazdę samochodem.

Ja też mam jazdy w samochodzie, niestety.

Wiesz co, generalnie jestem logistykiem w korpo, ale prywatnie sprzedaje art. dziecięce - chce ciążę i potem macierzyński wykorzystać na rozbujanie działalności, żeby już nie musieć pracować w korpo :)
Wole w domu siedzieć :)
Ech, tez bym chciala nie musiec pracowac w korpo;( w ogole jak wszystko szczesliwie sie ulozy i pojde na macierzynski, to bede pozniej musiala szukac nowej pracy;(

ckai3e3kikq3p3qp.png

Anusia bardzo fajnie :):) pokaż bobasa :)
Ja jutro zobaczę mojego ale niestety bez zdjęć.

Dziś zjem cała czekoladę!
Śniadanie w wc ale popcorn zaraz zrobię.

Jestem w szoku, że badania na NFZ nie refundowane. Kurcze nie możliwe.

reklama
Ech, tez bym chciala nie musiec pracowac w korpo;( w ogole jak wszystko szczesliwie sie ulozy i pojde na macierzynski, to bede pozniej musiala szukac nowej pracy;(

ckai3e3kikq3p3qp.png

Może nie będzie tak źle, może sytuacja się na tyle zmieni że nie będę robić problemów?

Dziś zjem cała czekoladę!
Śniadanie w wc ale popcorn zaraz zrobię.

Jestem w szoku, że badania na NFZ nie refundowane. Kurcze nie możliwe.

Uśmiałam się jak czytałam o tej czekoladzie, jaka radość i duma :) Smacznego

Też jestem zdziwiona że się płaci za badania, przecież w ciąży to powinien być standard.

Tak, ale chyba nie podam Wam nicku z all i adresu sklepu, bo nie chcę być posądzona o reklamę :)
Nie po to jestem na tym forum :)))

Ale jak coś byście chciały, to możecie zapytać czy to mam :p :p

E tam reklama, ja potrzebuję wszystkiego więc daj lika

Do góry